SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplantılardan Biri Malatya'da

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:09:50
Toplantılardan Biri Malatya'da
A- A+ PAYLAŞ

CHP, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık bölge toplantısını Malatya’da gerçekleştirecek.Toplantı, Adıyaman ve Tunceli İllerinin de katılımı ile 5 Haziran Perşembe Günü Özel İdare Toplantı Salonunda yapılacak.

CHP Genel Merkezi bünyesinde Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlığı  bölge toplantıları devam ediyor. Konu ile ilgili CHP İl Başkanı Enver Kiraz yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Kiraz ; “Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine hazırlık çalışmaları kapsamında örgütümüzün bütün birimleri detaylı bir çalışma yürütmektedir.  CHP olarak ülkemizin  içinde bulunduğu atmosferi değerlendirdiğimizde ve ilk defa  Cumhurbaşkanının halk tarafından seçileceğini göz önüne aldığımızda,önümüzdeki günlerde yapılacak Cumhurbaşkanı seçiminin daha bir önem kazandığını görmekteyiz” dedi.

“Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, bizzat toplumun bütün kesimleri, siyasi parti temsilcileri ile bir araya gelerek halkımızın nasıl bir Cumhurbaşkanı istediği konusunda istişare toplantıları yapmaktadır” diyen Kiraz, “Başta Genel Merkezimiz olmak üzere, örgütümüzün bütün birimleri de bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirme gayreti içerisindedir.Bu kapsamda Seçim ve Hukuk İşlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent Tezcan Başkanlığında 20 ilde Cumhurbaşkanı Seçimi Hazırlık Bölge Toplantıları yapılmaktadır. Bu toplantılarla  örgütümüzün 81 ildeki kadrosu büyük ölçüde seçime hazır bir pozisyona gelecektir.” İfadelerini kullandı.

CHP Malatya İl Başkanı Kiraz “Bölge Toplantılarının yapılacağı 20 ilden biri olan Malatya’da  İl Örgütümüzün ev sahipliği yapacağı toplantıya Tunceli ve Adıyaman illeri de katılacaktır.Bölge Toplantısı 5 Haziran Perşembe günü  saat 14:30’da Özel İdare Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Bu toplantıya Malatya, Tun celi ve Adıyaman illerimizden İl Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız İl ve İlçelerimizin Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcıları, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcıları, Bilişim Sorumluları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri, İl Milletvekilleri- PM Üyeleri, İl Denetmen Milletvekilleri katılacaklardır. Ev sahipliği yapmaktan onur duyduğumuz bu toplantının 1. Oturumu Basın Mensuplarına açık olarak , 2. Oturumu ise  Basına kapalı olarak yapılacaktır.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız