SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplantıya Davet

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:05:06
Toplantıya Davet
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) iş dünyası dayanışma birliği üyeleri, Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret etti. 

Ziyarette, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Bursa Milletvekili Sena Kaleli de bulundu.

Ziyarette konuşan Ağbaba, "Milletvekillerimizle birlikte, genel başkanımızın Malatya’ya geliş amacını iletip, genel başkanımızın toplantısına davet için geldik. İş adamları ve meslek odası temsilcilerine yemekli bir toplantı düzenleyeceğiz" dedi.

Malatya SMMMO Başkanı Bahattin Ülger ise, "Ziyaretinizi önemsiyoruz. Genel başkanınızın katılacağı toplantıya davet etmenizden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

İzmir Milletvekili Susam, "Mali müşavirler kurumsal yapılarıyla önemli noktaya geldiler. Türkiye’deki demokrasi mücadelesinde mali müşavir ve muhasebecileri önemsiyoruz" şeklinde konuştu.

Bursa Milletvekili Kaleli ise, 5084 sayılı Teşvik Yasası'nın 31 Aralık 2012’de sona erecek olması ile fabrikalardan işçi çıkarma olacağını, bu konuda muhasebecilere de iş düştüğünü söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız