SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplantıya Milletvekili de Katıldı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:39:39
Toplantıya Milletvekili de Katıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Dershaneler Birliği (MADER BİR) Başkan Yardımcısı Hasan Özkan, dershanelerin kapatılmasına ilişkin, “Dershaneler olarak kendimizi neden olarak değil, sonuç olarak görüyoruz. Kervanın yürüyeceği kanaatimizi sonuna kadar sürdürüyoruz” dedi.

Dershanelerin kapanma konusunun gündeme gelmesi nedeniyle MADER BİR olarak, dershane yöneticileriyle bir toplantı düzenlediklerini, toplantıya eğitimci olan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in de katıldığını bildiren MADER BİR Başkan Yardımcısı Hasan Özkan toplantıda, dershanelerin kapanması ve açık kalmasıyla ilgili istişarelerde bulunulduğunu bildirdi.

MADER BİR olarak bu ayki toplantılarının ana gündem maddesinin 2013-2014 eğitim öğretim sezonunda yapılacak çalışmaların ele alındığını söyleyen Özkan, dershaneciliğin geleceği ile ilgili bilgi alışverişinde bulunulduğunu aktardı.

“Türkiye’de eğitimin ciddi sorunları var. Dershaneler olarak da eğitimdeki açıkları doldurmaya çalışan kurumlarız” diyen Özkan, sözlerine şöyle devam etti:

“Yakın bir süreçte dershanelerin kapanması zor olur. Çünkü arz talep konusu var. Altyapı sıkıntısı olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Kervanın yürüyeceği kanaatimizi sonuna kadar sürdürüyoruz. Dershaneler olarak kendimizi neden olarak değil, sonuç olarak görüyoruz. Neden olarak görmüyoruz. Dershanelerin kapanmasını bir sonraki yıl olarak söylüyorlarsa, biz neden değil sonucuz. Neden olsak, yarın demeye gerek yok. Eğer dershaneler zararlıysa hemen kapatsınlar.”

MADER BİR toplantısına katılan AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin de dershane işletmecisiydi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız