SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Toplu Halde Bakana Gideceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

Esnaf ve sanatkarın sıkıntılarına bu dönem çözüm bulacaklarını söyleyen AKP Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı, Malatya-Darende karayolunun duble yol olarak hizmet vermesi çalışmalarına da ağırlık verileceğini belirtti. Fındıklı, ayrıca PKK'lılar için "Kimse kardeşlerimize terörist dememizi beklemesin" diyen DTP'nin aslen Malatyalı olan İstanbul milletvekili Sabahat Tuncer'e de sert tepki gösterdi.

ESOB'U ZİYARET..
Mücahit Fındıklı, partinin İl Başkanı Ahmet Çakır ile birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin ve Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

Fındıklı, seçim döneminde Malatya'ya her geldiklerinde sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek kentin sorunlarının çözümü için fikir alışverişinde bulunma sözünü verdiklerini ve her Malatya'ya geldiklerinde bu prensibe uyduklarını söyledi. Fındıklı, bu dönemde Doğu ve Güneydoğu Anadolu'daki küçük esnaf ve sanatkar ile tüccarın sorunlarına çözüm bulunması için ciddi çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Keskin ise esnaf ve sanatkarın yaşadığı sorunların çözümü konusunda bu dönem ümitli olduklarını belirterek ticari taksiler için bir defaya mahsus olmak üzere KDV ve ÖTV'nin alınmamasını talep ettiklerini söyledi. Doğu'daki esnaf için bazı uygulamalarda indirim istediklerini söyleyen Keskin, "Birlik ve beraberlik içinde daha fazla hizmeti ilimize getirmeliyiz. Bu konuda biz her zaman yanınızda olup size destek vereceğiz" diye konuştu.

Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren de esnaf ve sanatkarların çırak bulmakta sıkıntı yaşadığını belirterek buna bir çözüm bulunmasını istediklerini dile getirdi. Esnafa sicil affı çıkartılmasını istediklerini kaydeden Evren, Malatya kent merkezindeki trafik sorununun çözümü için de destek istedi.

Bu arada, ESOB Başkanı Şevket Keskin'in Malatya-Darende karayolu ve Malatya-Sivas karayolunun duble yol olarak hizmet vermesi için destek istemesi üzerine konuşan Fındıklı, "Bu yol bölge ulaşımı için çok önemli. Bölgedeki tüm milletvekilleri ve sivil toplum kuruluşları ile toplu halde bakanımıza giderek bu yolun yapılmasını istemeyi planlıyoruz. Yol Malatya'ya aitmiş gibi görünüyor ama bu yol bütün bölgeye hizmet veriyor" dedi.

"AĞIZLARINDAN ÇIKANI KULAKLARI DUYSUN.."
Fındıklı, ayrıca DTP'li milletvekili Sabahat Tuncel'in sözleri ile ilgili olarak, "O talihsiz açıklamayı duydum. Terörizmin tarifi bellidir. Bir kimse kendisine kardeş ilan edecekse bu özgürlüğü ve hürriyeti vardır ama sonuçlarına katlanır. Bütün Kürtler'in adına açıklama yapılması da talihsizliktir. DTP; Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde çıkan sonuçlara bakmalıdır. O bölgenin temsil hakkı bir partiye verilecekse o da AK
Parti'dir. Çünkü AK Parti bu bölgede daha fazla oy almıştır" dedi.

Teröre destek verenlere sert tepki göstereceklerini kaydeden Fındıklı, "Ağızlarından çıkan sözleri kulaklarının duyması gerekir. Tepkimiz sert olur" açıklamasını yaptı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız