SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Mazbata Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde toplu mazbata töreni düzenlendi.

İsmet Paşa Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen törene İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sevil Tosun Karataş, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ahmet Tırıcan, İlçe Emniyet Amir Vekili Yunus Ergin, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, İlçe ve Belde Belediyeleri Meclis Üyeleri ile muhtarlar katıldı.

Mazbata töreninde bir konuşma yapan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Sevil Tosun, seçimlerin Yeşilyurt ilçesine yakışır şekilde, olaysız ve en güzel şekilde geçtiğini söyledi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk ise seçimlerin ilçe ve beldeler için hayırlı olması temennisinde bulunarak, "Yaşımdan dolayı bana sizin adınıza söz verdiler. Hiçbir hadiseye mahal vermeden seçimleri sonuçlandırdık. Bugün bize bu havayı yaşatan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Allah, bize böyle günleri bir daha nasip eder" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Yakınca Belediye Başkanı Veysel Katırcı, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediyelerim Meclis Üyeleri, mahalle ve köy muhtarlarına mazbataları verildi.

Mazbata töreninin ardından toplu fotoğraf çektirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız