SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Nikah Töreni

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi Yerel Gündem 21 Kadın Meclisi tarafından toplu nikah töreni gerçekleştirildi.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen toplu nikah töreninde bu yıl 23 çiftin resmi nikahı Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın tarafından kıyıldı. Şelale Sosyal ve Dinlenme Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene; İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Ateş, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın'ın eşi Nurten Akın'ın yanı sıra evlenen çiftlerin
akrabaları katıldı.

Toplu nikah töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, evlenen çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek, "Toplumun en küçük yapısını aileler oluşturmaktadır. Aileler oluşturdukları güçlü yapılar ile toplulukların daha çok gelişmesini sağlıyor. Burada gerçekleştirdiğimiz bu güzel evliliklerle dilerim güzel çocuklar yetiştirirsiniz. Türkiye'nin küresel bir güç haline gelmesinde çocuklarımızın iyi yetiştirilmeleri şart. Yaptığınız evlilikler ile dünyanın bütün derdini, çilesini ve kederini ikiye bölmüş oldunuz. Bundan böyle her şeyinizi birlikte göğüsleyeceksiniz" dedi.

Toplu nikah töreninde en çok ilgiyi 55 yaşında ve 6 yıllık evli Orhan - Fadime Sönmez çifti ile 1 haftalık bebekleri Ferya ile törene katılan Mehmet - Leyla Taşan çifti çekti. Mehmet - Leyla Taşan çifti 20 aydır evli olduklarını, toplu nikah törenini duyduktan sonra başvuru yaptıklarını ve törene 1 haftalık bebekleri ile geldiklerini söyledi.

Çiftlerin nikahını Belediye Başkanı Cemal Akın kıyarken, şahitliklerini ise İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ile Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Turan Özkan yaptı. Nikah sonrasında Halk Eğitimi Merkezi halk oyunları ekibi tarafından halay gösterisi yapıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız