SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu 'Sağol' Kokteyli

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin yeni rektörü Prof.Dr. Cemil Çelik, öğretim üye ve görevlileriyle sınırlı tuttuğu "Tebrik Kabul Kokteyli" düzenliyor.

13 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de kampus Havuzbaşı'nda yapılacak kokteylle ilgili olarak üniversitenin sitesinde yeralan duyuruda Prof.Dr. Çelik, "İş yoğunluğumuz nedeniyle tebriklerinizi kabulde gecikmeye fırsat vermemek, hepimizin zamanını verimli kullanmak düşüncesiyle düzenlenen “Tebrikleri Kabul Kokteyli”ne tüm öğretim üye ve görevlilerinin katılımından mutluluk duyacağım.

Sevgi ve saygılarımla." dedi.

Açıklamanın altında katılımın, alan kısıtlılığı nedeniyle öğretim üye ve görevlileriyle sınırlı tutulduğu da belirtildi.

Bu arada, Rektörlük imzasıyla üniversitenin internet sitesine konulan bir başka duyuruda ise, "İnönü Üniversitesi Rektörü, Rektör Yardımcıları ve Danışmanlarını yeni göreve başlamaları nedeniyle kutlama amacıyla çiçek gönderilmesi yerine, Üniversite bünyesinde Engelli Çocuklar Araştırma ve Uygulama Merkezi oluşturulmasında kullanılmak üzere İnönü Üniversitesi Vakfının Halkbank Malatya Şubesindeki 16000109 nolu hesabına bağışta bulunulması arzu edilmektedir." denildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız