SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Minibüsçü Sözü: "Standartları Yükselteceğiz"

0
Güncellendi - 2019-09-26 01:36:26
Minibüsçü Sözü:
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, minibüs, otobüs ve trambüsler de seyahat eden vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Gürkan’a yapmış olduğu ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce ve minibüsçü esnafları da eşlik etti.

Malatya Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce; “Büyükşehir Belediye Başkanımızın sabah saatlerinde esnaflarımızı kontrol ederek sorun ve çözüm önerilerini alarak, Malatya’mıza toplu taşımada daha kaliteli ve konforlu hizmet verilmesi noktasındaki çalışmaları ve ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Daha güvenli ve kaliteli hizmet vereceklerini söyleyen İnce, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatıyla Büyükşehir Meclisinde alınan karar gereği Malatya’daki şehir içi M Plakalı toplu taşıma araçlarında kılık – kıyafet yönetmeliği gereği tüm şoförlerimize artık kumaş pantolon, beyaz gömlek ve kravat takma zorunluluğu getirdik. Malatya’daki toplu taşıma standartlarını daha da yükselterek vatandaşlarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımızın bizlere verdiği büyük destek ile Malatya’da vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu hizmet vereceğimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımıza şahsım ve esnafımız adına tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanımıza yapmış olduğu açıklamalardan dolayı gerçekten teşekkür ediyorum. Kılık – kıyafet yönetmeliği derken zorunlu bir yaklaşım içerisinde değil, gönüllü bir yaklaşım anlamı içerisinde böyle bir ortam oluştu. Üniversite durağımızdaki minibüsçülerimizin kılık – kıyafet, hal ve hareketleri ile vatandaşlarımızın memnun olduğunu yapmış olduğumuz ziyaretler ile bir kez daha görmüş olduk. Şehrimizde ulaşımın güvenli, huzurlu ve mutlu bir şekilde yapılması bizleri de Şehr-ül Emin olarak mutlu ediyor. Ailelerin, çocuklarını toplu taşıma aracına bindirdiği zaman gideceği yere rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde gidip gelmesi gönül huzurunun olması bizim için ve Malatya’mız içinde ayrı bir ayrıcalıktır” dedi.

Başkan Gürkan, “Minibüsçüler Odamız ve UKOME’de alınan kararlar doğrultusunda kendiliğinden kılık – kıyafet ve davranışları ile müşteri memnuniyetini esas alan bir yaklaşım içerisinde oldukları için minibüsçü esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de müşteri memnuniyetini daha ileri seviyelere getireceklerine inanıyorum. Oda Başkanımıza ve değerli şoförlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, daha sonra minibüs, otobüs ve trambüsler ile seyahat eden vatandaşları ziyaret ederek, onlarla da bir süre sohbet etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • Aşağışeherli (4 yıl önce)
    Başkandan ricamız birde Eskimalatya özel halk otobüslerine binsin.Saban 7 ila 9 arası akşam iş çıkışı 16 il 18 arası otobüslere binmek imkansız.Nedeni otobüsler çok küçük.Toptancılar sitesi ile Eskimalatya arası 10 km.lik bölümde yaklaşık 50-60 bin kişinin yaşadığı güzergahta ayrıca T.Özal Üniversitesinide eklersek çok kalabalık olan bu güzergaha bu yarım otobüsler yetmiyor.Acilen akşam ve sabah saatrlerında Motaş ın kendi araçlarınında devreye sokulması gerekiyor.Yoksa münübüsçü yada şoförün kıyafeti halkın ulaşımını rahatlatmıyor vesselam.
    0
    0
    Yanıtla
  • bek (4 yıl önce)
    motaş bir zahmet öğrenci pasosu onayını bir kaç şube açarak yapsın yada bir ay pasoları iptal etmeden uzatıp öyle vize yapsın.50 bin öğrenci pasosunu 1 kişi kaç günde yapar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhtar (4 yıl önce)
    Başkanlarımızı kutluyoruz...Standartları yükselecek deniyor..Tranbüste yolcularla birlikte verilen kareler insanın yüzünü gülümsetiyor..Ancak şöyle sabah saatlerinde otobüslere binseler diyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Minibüsçüler ve taksiciler trafikte TERÖR estiriyorlar.Ne BELEDİYE ne de EMNİYET bir şey diyor onlara.... Kırmızıda geçiyor,yolun ortasında durup yolcu alıyor,önüne kırıyor.....İstisnasız % 90 ı böyle....
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskimalatyalı (4 yıl önce)
    Habere ve yorumlara baktım da komediyiz.. Eskimalatyada ne yaptıysa ulaşımı merak etmeyin malatyada da yakında aynı yapar başkanım :D Klima açmayan trafik terörü estiren yetkisiz yetersiz hat sahipleri ve şoförleriyle hergün uğraşıyoruz inanmıyorsanız birgün eskimalatyayada bekleriz... Kravatla medeniyet olsa.. medeni olurdu hikayelerle uğraşmayın artık.. Eskimalatya hattında çalışanların çoğunu kapsıyor bu dediklerim tabiki içinde altın gibi kıymetli abilerimiz var onlar kusura bakmasın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali vatandas (4 yıl önce)
    Başkan çöşnük minibüs Durağı nada beklerim gelirken dikkat et galdirimda düşmeyesin yollar hartuk hurtik
    0
    0
    Yanıtla
  • elif (4 yıl önce)
    Bostanbaşı bölgesine 2F isimli otobüs hattı koydunuz.Sabahları 30 dakika da bir gelsede birazcık rahatladı otobüslerlerle çarşıya gelmek ama 1 hafta sonra kaldırdınız. Özel otobüs şöförlerinin bu hatta itiraz ettiği,yolcularının azaldığı için de bu hattın kaldırıldığı söyleniyor. Eğer bu doğruysa haktan hukuktan adaletten söz eden SELAHHATTİN GÜRKAN sen dolmuşçuların lafı sözüyle mi hareket etmeye başladın..Bu konuda açıklama yapılsın. Bostanbaşı'nda ki durum bir utançtır. Sabahları rezalet bir durum söz konusu. Küçük otobüsler 14 dakika da bir geliyor ve çoğu kişi işine işyerine geç kalıyor. Selahattin Gürkan , seni Bostanbaşı 2D otobüsüne sabah saat 7 de binmeye davet ediyorum. Madem halkına damısın hadi buyur gel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (4 yıl önce)
    Motaş’ın Ağustos ayı içerisinde hizmete soktuğu Fahri Kayahan- Yeşilyurt Hasan Çalık D.Has. hattı (18 A hattı) 21 eylül itibari ile kaldırılmış bulunmakta. Bu hat hangi gerekçeyle hizmete sokuldu hangi gerekçeyle kaldırıldı bilmiyorum ancak bu hattı kullanmaya başlayan öğrenci, memur, öğretmenler çok zoruma düştü gerçekten ulaşımı kolaylaştıran bir hattı. Motaş Yetkililerinin tekrar bu hattın hizmete sokulması ve mağduriyetimizin giderilmesi açısından sitenizde bir haberin yapılmasını rica ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • nedim sevim (4 yıl önce)
    o kadar zamdan sonra bi zahmet standartları yükseltin yani :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (4 yıl önce)
    Gömlek kravat fikri güzel olmuş bir kalite gelir.Ama daha önemlisi Minibüslerin temizliği yırtık koltuklar kirden rengi değişen koltuklar kapısı camı tam kapanmayan arızalı ve farklı farklı renkteki arabalara bir standart getirmek lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKKI (4 yıl önce)
    EN SAKİN DÖNEMDE BİNMİŞ SAYIN BAŞKAN.BİRDE SABAH 8-9 GİBİ BİNSİN MİLLETLE ÜSTÜSTE SEYAHET ETSİN.FAHA KEYİF ALACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM...
    0
    0
    Yanıtla
  • Remzi (4 yıl önce)
    Trambus durakları fabrika servisleriyle dolu,buna çözüm bulunmadan diğer konuları çözemezsiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (4 yıl önce)
    Standartları yükseltmek istiyorsanız minibüslerin son durak larını şehir merkezinden derhal çıkarın. Mesela Koyunoğlu minibüslerin in son durağı Koyunoğlu olmalıdır. Bakırcılar pazarında son durağın ne işi var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Haşmet (4 yıl önce)
    Her köşesi minibüs işgali altında olan tek Büyükşehir Malatya. MİNİBÜS VE DESTAN ŞEHRİ MALATYA..
    0
    0
    Yanıtla
  • Syd (4 yıl önce)
    münibüslerde koltuk sayısından fazla ayakta yolcu alınmakta
    0
    0
    Yanıtla