SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toplu Taşımaya 3 Yeni Otobüs Daha

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi bünyesindeki MOTAŞ şirketinin şehiriçi taşımacılığını ve işletmeciliğini üstlendiği belediye otobüs filosu, satın alınan 3 yeni otobüsle takviye edildi. Yeni alınan otobüsler Cumartesi gününden itibaren Belediye binası önünde sergileniyor.

Yeni otobüslerle ilgili olarak Belediye Basın Bürosu'ndan yayınlanan bülten şöyle:

"..Toplu taşıma hizmetlerinde kaliteyi artırma gayretinde olan Malatya Belediyesi 3 adet yeni otobüs daha satın alarak, otobüs filosunu güçlendiriyor.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, toplu taşıma hizmetleri sırasında vatandaşlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olan Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi tarafından hizmet kalitesinin her geçen gün arttırıldığı belirtildi.

Yapılan açıklamada, MOTAŞ tarafından özellikle 2006 yılı içerisinde bir taraftan yeni otobüs alımlarına devam edildiği, diğer taraftan da Akıllı Bilet uygulamasının başlatıldığı ifade edilerek, vatandaşların bu uygulamaya büyük ilgi gösterdikleri bildirildi.

Açıklamada, vatandaşların daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için 3 adet BMC Belde 220 CB Marka otobüs daha satın alındığı belirtilerek, “Belediyemiz MOTAŞ Şirketi tarafından vatandaşların daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde şehir içinde seyahat etmelerini sağlamak ve otobüs filosunu güçlendirmek amacıyla alınan 3 kapılı otobüslerin her biri 36 oturan, 64 ayakta olmak üzere toplam 100 yolcu kapasiteli.

Malatya Belediyesi 3 yeni otobüs ile birlikte 2006 yılı içerisinde aldığı otobüslerin sayısını 9’a çıkarmış oldu.

Malatya Belediyesi MOTAŞ Şirketi tarafından yaklaşık 460 Bin YTL’ye alınan otobüsler; İnönü Üniversitesi, Turgut Özal Mahallesi ve Beydağı – Toplu Konut hattında hizmet verecek. Bu otobüslerin söz konusu güzergâhlarda hizmete girmesiyle birlikte, buralarda yaşanan sıkıntılar da büyük oranda çözüme kavuşmuş olacaktır” denildi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız