SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Toplu Taşımayı Kullanın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:13:07
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yoğun bir şekilde sürdürülen karla mücadele çalışmalarının sevk ve idare edildiği merkezde incelemelerde bulunarak açıklamalarda bulundu.

Belediye hizmet binasının yan tarafındaki alanda sevk ve idare edilen karla mücadele çalışmalarını denetleyen Başkan Çakır, “Karla mücadele çalışmalarımız kararlı ve yoğun bir şekilde devam ediyor” dedi.

Malatya Belediyesi Karla Mücadele Kriz Masası’nın her an çalışmaları takip ederek sevk ve idareyi yaptığını belirten Başkan Çakır, “Sabahleyin de zaten ekibimiz bu yağışı bekliyordu ve gerekli hazırlıkları yapmıştı. Ama karın çok şiddetli ve yoğun yağması ve buna özellikle sürücülerin hazır olmaması, ekibimizin saha çalışmasına çıktığı an birçok aracın yol kenarına düzensiz parketmeleri veya yolu kapamaları çalışmaları ciddi şekilde olumsuz yönde etkilemektedir” şeklinde konuştu.

Vatandaşların duyarlılıklarını beklediklerini kaydeden Başkan Çakır, “Özellikle ben toplu taşıma araçlarının kullanılmasını, özel araçlarla mümkün olduğu kadar trafiğe bu yoğun yağış esnasında çıkılmamasını rica ediyorum” dedi.

Başkan Çakır, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, “Yaptığımız görev paylaşımına göre cadde ve sokak temizliği ile tuzlama çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri; kaldırım temizleme çalışmaları ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriyor. Şu an sahada 380 kişiyle 24 saat esaslı olarak çalışmaktayız. 4 greyder 30 iş makinemiz, takviye olarak pikaplarımız ve 20 kamyonu ilave ettik. 15 araçla da tuzlama yapıyoruz. İnşallah bu mücadelemiz hızlı bir şekilde devam edecek” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız