SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Topluca Emekli

A- A+ PAYLAŞ

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş (FEDAŞ) Malatya İl Müdürlüğünde 52 işçi toplu halde dilekçe vererek emekli oldu.

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş'ye bağlı Malatya İl Müdürlüğünde çalışan 52 işçi toplu halde emeklilik dilekçesi vermesiyle ilgili bilgi veren Tes İş Elazığ Şube Eğitim Sekreteri Ömer Dokumacı, Kasım ayının sonuna kadar bu sayının 70'lere kadar çıkabileceğini söyledi. Dokumacı, çalışan üyelerinin en verimli dönemlerinde emeklilik dilekçesi vermelerinin sebebini şöyle açıkladı:

"Özelleştirme kapsamında olan FEDAŞ şirketi bu yılın sonuna kadar AKSA Holding tarafından devir alınacaktır. AKSA şirketi temsilcileriyle yapılan görüşmelerde; çalışan işçi arkadaşlarımızın kazanılmış haklarından bazılarını ödemek zorunda olmadıklarını ifade etmişlerdir. Bu ödenmek istenmeyen tutar kayıp; 10 bin TL civarında olan arkadaşlarımız var. İşçi arkadaşlarımızla yaptığımız istişare toplantıları neticesinde emekliliği hak etmiş üyelerimizin bayram öncesi dilekçe vermeleri, 10-15 gün geç işbaşı yapanlarında ay sonuna kadar müracaatları uygun görülmüştü. O toplantılarımızda alınan karar gereği de bugün 52 arkadaşımız dilekçelerini vererek emekli oldular."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız