SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Toplum Menfaati Önde Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Yazıhan ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kuruluş çalışmalarını tamamlayarak resmi törenle faaliyetlerine başladı.

Yazıhan ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Halep Caddesi Işıkhan'da açıldı. Açılışa çok sayıda davetlinin yanısıra CHP İl Başkanı Veli Ağbaba, BBP İl Başkanı Ramazan Keltaş, DP İl Başkanı Şerefettin Arpacı, TDH İl Başkanı Yusuf Sürücü de katıldı.

Yazıhan ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Abdulvahap Göçer amaçlarının ilçede ve köylerde birlik ve beraberlik içinde sosyal, kültürel dayanışmayı sağlamak olduğunu kaydetti. Göçer, "Her zaman toplumun menfaatlerini ön planda tutacağız. Kişi menfaatleri değil, toplum menfaatleri her zaman ön planda olacaktır. Yöremizden göçen insanları yöresinden yabancılaştırmaktan uzaklaştıracak etkinlikler düzenleyeceğiz" dedi.

Dernek tarafından verdiği destekten dolayı plaketle ödüllendirilen ve Mersin'de ihracat üzerine faaliyet gösteren işadamı Ahmet Turan Serttaş, Malatya'nın ata yurtları olduğunu belirterek, "Hiçbir zaman buradan kopmadık, kopmayacağız" dedi. Serttaş, ailesinin eğitime destek verdiğini vurgulayarak, hizmetlerinin devam edeceğini kaydetti. Serttaş'ın babası Abdurrahman Serttaş, Yazıhan bölgesinde 5 tane okul yaptırmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız