SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Toplumsal Sorumluluğumuz..'

A- A+ PAYLAŞ

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Murat Konan, "Yaşlılar Haftası"nın 18- 24 Mart tarihleri arasında kutlanacağını bildirdi. Konan, yaşlılara hakettikleri refahı sağlamada, devletin yanı sıra çeşitli kişi ve kurumların desteklerinin de önemli olduğunu bildirdi.

Konan yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Her yıl, 18- 24 Mart tarihleri arasında çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerle “Yaşlılar Haftası” kutlanmaktadır.

Yaşlılık her insan için değişik anlamlar ifade etmesi ile birlikte hayatın çok özel bir dönemidir. Hayattaki deneyim ve birikimler bu dönemde genç nesillere aktarılır.

Yaşamını topluma ve ailesine adamış, ömrünün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş yaşlılarımızın hak ettiği refahı ve mutluluğu sağlamak toplumsal bir sorumluluktur.

Devlet olarak onların, kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlayacak sosyal politikalarla mevcut hizmetlerin kalitesi ve çeşitliliğini artırmalı ve toplumsal bir duyarlılık geliştirerek huzur ve güven ortamı içinde yaşamalarını sağlamalıyız.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü, Devlet adına bu görevi yürütmektedir. Toplumumuzun değer yargıları arasında var olan yaşlıya saygı ve sevgi yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonelce hizmet alanlarına taşıyarak, vatandaşlarımıza götürülecek hizmetlerin kalitesini ve çeşitliliğini artırmaya yönelik çalışmaları sürdürmekteyiz. Devletimizin sağladığı imkânlar ve sunduğu hizmetlerin her geçen gün daha mükemmel hale getirilmesini sağlamak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.

Bu noktada çok önemli bir hususu belirtmek istiyorum. Yaşlılarımıza hak ettiği refahı sağlamada devletimizin yanı sıra gönüllü kuruluşlarımızın ve hayırsever vatandaşlarımızın destek ve katkıları da her türlü takdire şayandır. Bu kuruluşlara ve hayırsever vatandaşlara huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum.

Bu dilek ve temennilerle tüm büyüklerimizin Yaşlılık Haftasını minnet ve şükran duygularıyla kutluyor, sevgi ve selamlarımı sunuyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız