SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Toplumu Gözetmek Zorunda"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:40:50
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Merkez İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat, bir dizi ziyaretlerde bulundu. 

Polat; "Hayatım boyunca resmi veya gayrı resmi bana bir harf öğreten bütün hoca ve öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum. Gece-gündüz demeden, bıkmadan, usanmadan ilim zırhını kuşanıp sürekli cehaletle savaşan öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun"dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; "Bizim ve çocuklarımızın geleceği için milli, ahlaki, dini, manevi ve kültürel değerleri benimseyen, koruyan, geliştiren, vatanını ve milletini seven bir toplumun yetişmesine katkı sağlayan emek veren başta öğretmenlerimiz olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımıza kamu kurum ve kuruluşlarına, oda ve derneklerimize bu anlamlı günde en içten dileklerimle teşekkür ediyorum" dedi. 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şube Başkanı Mustafa Özkan, TÜRK KIZILAYI Malatya Şube Başkanı Av.  M.Umut YALÇIN ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Malatya Yeşilyurtlular Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ve  Sanayi esnafları tarafından düzenlenen aşure programlarına katıldı. 

İlim Yayma Cemiyeti Şube Başkanı Özkan, İlim Yayma Cemiyetinin 1950'li yıllarda kurulduğunu ve Türkiye'nin hemen hemen her yerinde şube ve yurtları bulunduğunu aktardı. "Malatya'daki faaliyetlerimiz 2006 yılında başladı. Malatya'da şubemizin açılışında kurucu olarak sayın Hacı Uğur Polat'ta   yer aldı. Sayın Hacı Uğur Polat'ın eğitime verdiği önem ve desteği en iyi bilenlerden birisiyim. Çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

Sivil toplum kuruluşları üstlendikleri görev gereği,  örgütlenmeyi teşvik etmek gibi kendine özgü bir takım işlevlerinin  olduğunu belirten Polat, "Toplumun refahı için var olan devlet tüm faaliyetlerinde toplumu gözetmek zorundadır. Toplumun sorun ve sıkıntılarını devlete yansıtacak, önemiyle ilgili farkındalık oluşturacak yerler ise sivil toplum kuruluşlarımız. İlimizde görev yapan onlarca STK, oda kurum ve kuruluş ziyaretleri yaptım. Bugün ziyaret ettiğimiz İlim Yayma Cemiyetimiz üstlendiği görev ile gençlerimizin bir çok sorununun çözülmesi için çalışmalar yapıyor. Diğer bir kuruluşumuz olan Türk Kızılay'ımız nerede bir yardıma muhtaç varsa onun yanında yer almak için seferber oluyor. Diğer bir derneğimiz  yaşadığımız bir acıyı hem hatırlatmak hemde birlik ve beraberliğin simgesi haline gelen güzel ve farklı bir geleneğimizi yaşatmak için organizasyon yapıyorlar" dedi.

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Hacı Uğur Polat; "Tüm bu güzellikler fedakar, cefakar sorumluluğunu bilen,  Adalet, Ahlak, Erdem için gayret sarf eden, mücadele eden STK, oda, kurum ve kuruluşlarımız ile eğitimcilerimiz sayesinde gerçekleşiyor. Birlik, beraberlik ve diyalog içerisinde daha güzel yarınlar için hep birlikte mücadele edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız