SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Toplumu Hayal Kırıklığına Uğrattı"

0
Güncellendi - 2019-10-09 02:40:24
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, 3 Y (Yolsuzluk, Yoksulluk, Yasaklar) ile mücadele etmek iddiasıyla yola çıkan AKP'nin, tek başına iktidar olduğu 18 yılın sonunda toplumu büyük bir hayal kırıklığına uğrattığını vurgulayarak, "AK Parti kendinden isteneni veremediği gibi bugün yoksulluğun ve yasakların içinde çırpınan bir iktidar haline geldi. Çözüm, Saadet Partisi'nin ortaya koymuş olduğu Adil Düzen ilkelerindedir" iddiasında bulundu.

Yerel seçimler sonrası başlattığı ilçe gezi ve temasları kapsamında geçtiğimiz günlerde Hekimhan'ı ziyaret eden Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, burada ilçe teşkilatı yönetici ve üyeleri ile yaptığı istişare toplantısından sonra ilçedeki esnaf, sivil toplum örgütü temsilcileri ve mahalle muhtarları ile biraraya gelerek ülke ve Malatya gündemi üzerinde fikir teatisinde bulundu.

Hekimhan'deki ziyaret ve temasları sırasında siyaset gündemini değerlendiren Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Osman Cemali Marasalı, “Ülkemiz siyasi anlamda yeni bir şekillenmenin eşiğinde bulunuyor. 18 yıldır iktidarda olan ve metal yorgunluğu yaşayan AK Parti giderek gücünü kaybederken kendi içinde bölünmelerle uğraşır hale geldi. Daha düne kadar AK Parti’nin kurucusu konumunda olan isimler partinin yola çıkmış olduğu ilkelerle hiçbir alakasının kalmadığını ve çok farklı bir yöne evrildiğini yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Ak Parti yola 3Y ile mücadele sözü ile çıktı. Yolsuzluk, yoksulluk ve yasaklar ile mücadele için yola çıkan bir iktidar maalesef 18 yılın sonunda toplumu hayal kırıklığına uğrattı. Kendinden isteneni veremediği gibi bugün yolsuzluğun, yoksulluğun ve yasakların içinde çırpınan bir iktidar haline geldi" dedi.

Saadet Partisi olarak uzun zamandır Türkiye'de adaletin kamil manada işler hale gelmesini talep ettiklerini belirten Marasalı "Adalet, ekonomi ve dış politikada yaşanan başarısızlıklar Ak Parti’nin kendi içinde bölünmelere yol açarken toplumumuzu da yeni arayışlara sevk etmiştir. İşte bu yeni arayışlarda Saadet Partisi giderek gücünü artırmaktadır. Ülkemiz nezdinde değerli hemşehrilerime şu çağrıda bulunmak istiyorum: Saadet Partisi bu milletin özüdür, kendisidir, ruh köküdür. Yaşadığımız ekonomik sıkıntıların, adaletin kamil manada işlemeyişinin, dış politikadaki başarısızlıkların çözümü var. Çözüm Saadet Partisinin ortaya koymuş olduğu ilkelerdedir" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız