SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir'in vefat eden babasının cenazesi Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. İl dışında olan ve haberi alınca karayoluyla Malatya'ya hareket eden Prof.Dr. Özdemir, cenaze törenine yetişemedi.

85 yaşında vefat eden 8 çocuk babası Faik Özdemir'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine, merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra Belediye Başkan Vekili Dr. Mehmet Şehitoğlu, İnönü Üniversitesi Rektör Vekili Prof.Dr. İsmail Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Pütürge Belediye Başkanı Dr. Necdet Ayaydın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İnönü Üniversitesi'nden öğretim üyeleri, Müftü Mehmet Sönmezoğlu, Valilik Basın Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Sağlık Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin, AKP İl Başkan Vekili Mahmut Üner Özer, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, ANAP İl Başkanı Ramazan Özcan, bazı belde belediye başkanları, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Cenaze törenine Vali Ulvi Saran, Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Malatyaspor eski başkanı Hikmet Tanrıverdi de çelenk gönderdiler.

Bu arada, vefat eden Mulla Alkaş ve Vahap Yurttaş adlı vatandaşların cenaze namazları da aynı anda kılındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız