SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Malatyahaber.com yayıncılarından İsmet Yalvaç'ın kuzeni, İl Özel İdare Köy Hizmetleri çalışanlarından 52 yaşındaki Yahya Aydal geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Aydal'ın cenazesi Cuma günü Şehir Mezarlığı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada, Turgut Özal Tıp Merkezi'nde tedavi görüyorken vefat eden, Malatyaspor eski başkanlarından işadamı Nurettin Soykan'ın eşi Şehdane Soykan'ın cenazesi de kılınan cenaze namazından sonra İstanbul'a gönderildi.

DOĞUM GÜNÜNDEN BİR GÜN SONRA..
Araştırmacı- Yazar Celal Yalvaç'ın yeğeni, Görüş Gazetesi sahibi Cevdet Barış, malatyahaber.com yayıncılarından İsmet Yalvaç ile TV Malatya Genel Yayın Müdürü Bülent Yalvaç'ın teyze oğulları, Futbol Yorumcusu Şenol Yalvaç'ın hala oğlu, Şeker Camii İmamı Celal Tilgen'in kayınbiraderi Yahya Aydal, 52'nci doğum gününden bir gün sonra, 30 Ekim Perşembe günü arkadaş ziyareti sırasında kalp krizi geçirdi. Saat 15.15 sıralarında kalp krizi geçiren ve arkadaşları tarafından Malatya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aydal, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İl Özel İdaresi Etüd Proje Şube Müdürlüğü'nde topoğraf olan 3 çocuk babası Yahya Aydal'ın cenazesi, 31 Ekim Cuma günü Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazını müteakip Malatya Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi. (İlk 2 fotoğrafta)

SOYKAN'IN EŞİ..
Bu arada, Malatyaspor eski başkanlarından işadamı Nurettin Soykan'ın bir süredir tedavi gördüğü Turgut Özal Tıp Merkezi'nde 82 yaşında vefat eden eşi Şehdane Soykan'ın cenaze namazı da Cuma namazını müteakip Şehir Mezarlığı Camii'nde kılındı ve daha sonra toprağa verilmek üzere İstanbul'a gönderildi.

Cenaze törenine Nurettin Soykan ile yakınları da katılırken, cenazenin Aile Mezarlığı'nın bulunduğu İstanbul'da Edirnekapı Mezarlığı'nda daha önce vefat eden oğlu Sezar Soykan'ın mezarı yanında toprağa verileceği bildirildi. (En alttaki fotoğrafta)

Şehir Mezarlığı Camii'nde Cuma namazını müteakip Yahya Aydal ve Şehdane Soykan'ın yanı sıra İbrahim Dede Erol, Mehmet Dağ ile Ali Büyükyolcu adlı vatandaşların da cenaze namazları kılındı.

CENAZE TÖRENİNE KATILANLAR..
Şehir Mezarlığı'ndaki cenaze törenlerine; merhumların aile ve yakınlarının yanı sıra, Vali Halil İbrahim Daşöz, AKP Milletvekili İhsan Koca, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çolak, Gündüzbey Belediye Başkanı Hüseyin Selçuk, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Kasaplar Odası Başkanı Aleaddin Çalışkan, SMMMO Başkanı Mustafa Bahadır Altaş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Gazeteciler Derneği Başkanı Orhan Çekin, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Halil Kılıç, Belediye Basın Yayın Müdürü Cemal Aslan, İl Özel İdare çalışanları ve kalabalık bir topluluk katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız