SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprağa Verildi

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanı Behçet Oktay'ın cenazesi memleketi Malatya'nın Hekimhan ilçesinde toprağa verildi.

Özel Hareket Daire Başkanı Behçet Oktay için kalabalıktan dolayı cami avlusu yetersiz kalınca Hekimhan Öğretmenevi'nin bahçesinde cenaze namazı kılındı.

Cenazeye, Malatya Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, AK Parti Malatya Milletvekilleri İhsan Koca ve Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Ali Kolat ve Celal Uzunkaya, Malatya Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, çok sayıda emniyet mensubu, askeri yetkililer ile birlikte Oktay'ın ailesi, yakınları ve ilçe sakinleri katıldılar.

Hekimhan Öğretmenevi'nin bahçesinde kılınan cenaze namazı öncesinde bir konuşma yapan Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Kolat, "Behçet Oktay çok sevdiğimiz, teşkilatımıza çok emeği geçen değerli bir dostumuz ve hemşehrimizdi. Behçet, eline aldığı işi kesinlikle sonuçlandırmaya çalışan, o iş için her türlü formülü bulmaya çalışan bir insandı. Güneydoğu'da çok büyük mücadeleler vermiş, çok büyük yararlar göstermiş, kahramanlıklar sergilemiştir. 1997 yılından itibaren Özel Harekat Daire Başkanlığı
görevinde bulunan Behçet, inanın fevkalade güzel işler yapmıştır. Orayı tanınamaz hale getirmiştir. Behçet, bizim yüreğimizi yaktı, bizi çok üzdü. Gerçekten kendisi samimi bir dosttu" dedi.

Cenaze namazı sonrasında Türk bayrağına sarılı Behçet Oktay'ın cenazesi Hekimhan İlçe Mezarlığı'na götürülerek gözyaşları arasında toprağa verildi.

Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından çelenk gönderilen cenaze törenine yaklaşık 5 bin kişi katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız