SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprağa Verildiler

A- A+ PAYLAŞ

ER Tv Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Erdoğan’ın Pazartesi günü 75 yaşında vefat eden annesi Nermin Erdoğan ‘ın cenazesi Şehir Mezarlığı'nda, Malatya eski DGM Başkanı Şahin Kurt'un trafik kazasında vefat eden avukat kızı Ela Kurt ise Ankara'da toprağa verildiler.

ERDOĞAN'IN ANNESİ..
Şehir Mezarlığı’nda öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına; merhumenin eşi nakliyeci Mesut Erdoğan, çocukları, Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkanı Cemal Akın, eski Milletvekillerinden Miraç Akdoğan, AKP İl Başkanı Ahmet Çakır, CHP İl Başkanı Celal Berktaş, MHP İl Başkanı Ömer Ekici, ANAP İl Başkanı Yusuf Aksaç, İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Sağlık İl Müdürü H.Bayram Zengin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Vakıflar Bölge Müdürü Aliseydi Akduman, Malatya eski Belediye Başkanlarından Seyhan Semercioğlu, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, ESOB Başkanı Şevket Keskin bazı kurum yetkilileri , sivil toplum temsilcileri, ilçe ve belde belediye başkanları ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından, 4 çocuk annesi Nermin Erdoğan’ın cenazesi Şehir Mezarlığı’ndaki aile mezarlığına defnedildi.

Bu arada Nermin Erdoğan’ın cenazesi ile birlikte vefat eden Osman Akbaş, Behiye Tuna ve Mehmet Özdemir adlı vatandaşların da cenate namazları kılındı ve bu kişilerin cenazeleri şehir mezarlığında toprağa verildi.

ANKARA'DA TOPRAĞA VERİLDİ...
Öte yandan, Malatya eski DGM Başkanı olan ve halen Ankara Adliyesi'nde hakim olarak görev yapan Şahin Kurt'un, Afyon yakınlarında geçtiğimiz hafta geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 27 yaşındaki avukat kızı Ela Kurt'un cenazesi de Ankara'da toprağa verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız