SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprak Altında Kaldılar: 2 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:34:58
Toprak Altında Kaldılar: 2 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Kale ilçesinde su kuyusu açan 2 kişi, meydana gelen toprak kayması sonucu hayatını kaybetti.

Olay Kale ilçesine bağlı Salkımlı Köyü Çaybaşı mezrasında meydana geldi. Kendi bahçelerinde su kuyusu açan Kemal Kalkan (60) ve Osman Arslan (55), 10 metre derinlikteki kuyuda çalışırken oluşan toprak kayması sonucunda enkaz altına kaldılar.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine jandarma, AFAD kurtarma ekibi ve Malatya Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucunda ulaşılan 2 kişinin de olay yerinde öldüğü tespit edildi. Çıkarılan cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Kale Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, “Kendi bahçelerinde su kuyusu açmak isteyen 2 vatandaşımız, oluşan toprak kayması sonucunda toprağın altında kalarak hayatlarını kaybettiler. Yapılan çalışma ile vatandaşlarımızın cesetleri çıkarıldı. Allah rahmet eylesin” dedi.

Başlatılan soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız