SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Topraklar Suya Kavuşacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:26:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez Suluköy’e 22 kilometre uzunluğunda sulama kanalı yapıldığı, 10 kilometre daha yapılacağı bildirildi.

Yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İrfan Kaya, “Malatya İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü olarak 2013 yılında DAP projesi kapsamında 276 bin TL bedeli olan 10 kilometre uzunluğunda sulama kanalı ihalesi yapıldı. Merkez Suluköy’de yapımı devam eden sulama kanallı ile susuz topraklar suya kavuşacak. Merkez Suluköy’ümüzde çok güzel çalışmalar yapıldı. Yaklaşık 22 kilometre sulama kanalı, 16 kilometre kanalizasyon ağı, 33 kilometre köy içi yolu, ayrıca 7 kilometre asfalt yaptık. 10 kilometre daha sulama kanalı ihale edildi. Suluköy yerleşim yeri olarak geniş ve nüfusu oldukça kalabalık güzel bir köy, muhtarımız çalışkan, köyde yapılacak işlerde öncelikli köy alt yapısını tamamlamak için gayret gösteriyor. Altyapısı olmayan yerlere asfalt döktürmüyor. Devletin ödeneğinin boşa gitmesine gönlüm razı değil” dedi.

Suluköy Muhtarı Bayram Çay ise şunları söyledi:

“Köyümüzde sulama kanalları yapılıyor. Bu hükümet döneminde en güzel hizmetleri aldık. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz. Bu hizmetleri bize sunan tüm yetkililerle teşekkür ediyorum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız