SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toprak'tan Yeşilyurt Polisine Kutlama Ziyareti

0
Güncellendi - 2017-04-12 02:26:35
Toprak'tan Yeşilyurt Polisine Kutlama Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Vali Mustafa Toprak, Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Vali Toprak, katılmak üzere gittiği bir program öncesi Yeşilyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdür Vekili Mehmet Ali Karataş ve Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından Hükümet Binası girişinde karşılandı.

Vali Toprak, ilk orada burada görevli nöbetçi polis memuru ile görüşerek Polis Haftası ve Gününü kutladıktan sonra kendisini karşılayan İlçe Emniyet Müdür Vekili Karataş ve Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin Polis Haftası ve Gününü kutladı.

Vali Toprak, annesi ile birlikte resmi işlemler için Hükümet Binası'na gelen bir çocukla da sohbet edip ilgilendikten her zaman olduğu gibi çocuğa hediye verip derslerine çalışması ve bol bol kitap okuması nasihatinde de bulundu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bürolarını da ziyaret ederek burada görevli polislerinde Polis Haftası ve Günü'nü kutlayıp Müdürlük makamına geçen Vali Toprak, Ziyaret ve Denetim Defteri'ni imzaladıktan sonra Türk Polis Teşkilatı’nın 172. Kuruluş yıl dönümü, Polis Haftası ve 10 Nisan Polis Günü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdür Vekili  Karataş’a tebriklerini iletti.

Vali Toprak, İlçe Emniyet Müdür Vekili Karataş’tan ilçenin Asayiş ve müdürlüğün personel durumu hakkında bilgi aldıktan sonra teşekkür ederek görevlerinde başarılar dileyip İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız