SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Topsöğüt İçin de Durdurma

A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez belediyesine bağlanan 5 belde içinde olan Dilek Belediyesi'nden sonra Topsöğüt Belediyesi'nin de yürütmeyi durdurma kararı aldığı bildirildi.

Topsöğüt Belediye Başkanı Ömer Yağcı, Malatya Belediyesi'ne bağlanma kararından sonra yaptıkları itiraz üzerine Danıştay 8. Dairesi'nin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini söyledi. Ömer Yağcı, "Topsöğüt halkının isteği üzerine konuyu mahkemeye taşıdık ve yürütmeyi durdurma kararı aldırdık. Mahkeme sonuçlanıp, Topsöğüt Belediyesi olarak devam ederse, ben 29 Mart seçiminde tekrar aday olmayı şimdilik düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Danıştay 8. Dairesi'nin Dilek ve Topsöğüt kasaba belediyelerin başvurusu üzerine yürütmeyi durdurma kararı vermesini değerlendiren Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın da, "Zaten bu konuda davalı İçişleri Bakanlığı'dır. Mahkemenin nihai kararını beklemek lazım. Mahkeme ne karar verirse uymak zorundayız" dedi.

Malatya merkez kasabaları Topsöğüt, Orduzu, Dilek, Konak ve Hanımın Çiftliği belediyeleri Malatya Belediyesi'ne bağlanmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız