SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toptan Elini Öptürmedi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:47
Toptan Elini Öptürmedi
A- A+ PAYLAŞ

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine konser vermek için gelen Türk Halk Müziği Sanatçısı Fatih Kısaparmak, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı Köksal Toptan’ın elini öpmeye çalıştı. 

Türk Halk Müziği’nin sevilen sanatçılarından Fatih Kısaparmak konser için Kdz. Ereğli'ye geldi. Halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kısaparmak, kendisini dinlemeye gelenlerin arasına girdi, engelli çocuklara sarıldı.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Fatih Kısaparmak, şöyle konuştu: “5 kıtada konser verdim. Bunların hepsi halk konserleriydi. Ama böyle nezih bir toplulukla karşılaşmadım. Bana bu akşam hayatım boyunca unutamayacağım muhteşem bir gece yaşattınız. Hepinize teşekkür ediyorum.” 

Fatih Kısaparmak’ı dinlemeye gelen TBMM eski başkanlarından AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan da seyircilerin arasında yerini aldı. Kısaparmak, sahneden inerek Köksal Toptan’ın yanına gitti ve elini öpmek istedi. Fatih Kısaparmak’a elini öpmesine izin vermeyen Toptan, kendisini sarılıp kucakladı.

Fatih Kısaparmak’ın Ereğli’de verdiği konseri TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan’ın yanı sıra AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Kaymakam İbrahim Çay, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, BEÜ Ereğli Eğitim Fakültesi Dekanı Ali Azar ile çok sayıda vatandaş izledi. Konser sonunda ayakta alkışlanan Kısaparmak’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız