SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Topu Kaptırdık, Fenalaştı!..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor maçını tribünde izlerken kalp krizi geçirerek ölen 73 yaşındaki Mustafa Coşanay'ın fanatik bir Malatyaspor taraftarı olduğu bildirildi. Coşanay'ın Malatyaspor'un ilk dakikalarda rakibine top kaptırması esnasında fenalaştığı belirtildi.

Malatyaspor-Kayseri Erciyesspor maçının ilk dakikalarında açık tribünde maçı izlerken kalp krizi geçirerek ölen Malatyaspor'lu fanatik taraftar Mustafa Coşanay'la birlikte maça giden ve babasıyla aynı adı taşıyan oğlu Mustafa Coşanay, babasının ölüm anını anlattı.

Mustafa Coşanay, "Babam, sürekli maçlara giderdi, deplasman maçlarına da giderdi. Son bir-iki yıldır rahatsız olduğu için bazı maçları kaçırıyordu. Dün de 'Siz beni maça götürmezseniz, ben kendim gideceğim' demişti. Maça gitmeyi o kadar arzulamıştı. Malatyaspor'u çok seviyordu. Fanatik bir seyirciydi. Beraber stada gittik, birlikte içeri girdik. Oturdu, maçın 8. veya 10. dakikasında fenalaştı. Birden Malatyaspor, bir pozisyonda topu kaptırınca, 'Böyle olur mu?' deyip fenalaştı. Kalp krizini o an geçirdi. Ambulans çabuk yetişti. Herkes yardımcı oldu, ama takdiri ilahi böyleymiş. Yapacak bir şey yoktu" şeklinde konuştu.

Oğul Coşanay, babasının sürekli Malatyaspor'un durumuyla ilgili konuştuğunu ve takımın durumunu iç açıcı olarak görmediğini anlattığını dile getirdi. Coşanay, "Babam, maça giderken, 'Bu maçı alırsak iyi olur' diyordu" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Mustafa Coşanay'ın ölümü dolayısıyla Kayseri Erciyesspor Kulübü Başkanı Enver Kemaloğlu da Malatyaspor Kulübü'ne bir başsağlığı mesajı gönderdi. Kemaloğlu mesajında, Malatyaspor taraftarı Mustafa Coşanay'ın vefatından derin üzüntü duyduklarını bildirdi ve camiası adına başsağlığı diledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız