SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Topyekün Mücadele Kararı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:32:04
Topyekün Mücadele Kararı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 2. İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nın yapıldı. 

Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz başkanlığında 11 kurum temsilcisinin katılımıyla 2014 yılının 2. İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı ile ilgili olarak Valilikten verilen bilgi şöyle:

"11.11.2014 tarihinde Vali Yardımcısı Sayın Ahmet Sait KURNAZ başkanlığında 11 kurum temsilcisinin katılımıyla 2014 yılının 2. İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleştirilen toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğümüz ve İl Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından uyuşturucu ile mücadeleye ilişkin Malatya’daki mevcut durumla ilgili sunum yapılarak kurul üyelerine bilgi verilmiş, ülkemizde ve İlimizde tespit edilen yeni gelişmeler ve sorunlar ele alınmıştır. Bu doğrultuda tamamen kimyasal maddelerden oluşan ve toplumda bonzai olarak adlandırılan sentetik kannabinoidler hakkında alınması gereken tedbirlerden bahsedilmiştir. Kurumlar tarafından yürütülen faaliyetler ve alınması gereken tedbirlerle alakalı kurumsal işbirliğine gidilerek uyuşturucu maddelere karşı topyekün bir mücadele yapılmasının gerektiği konuşulmuştur.

2014-2015 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla okul güvenliği konusunda yapılacak okul içi ve okul dışı güvenlik önlemleri gündem olarak değerlendirilmiş, okul çevresi kolluk kuvvetlerinin görünürlüğünün sağlanması, operasyonel faaliyetlerin arttırılması ve okul içi önleme odaklı bilgilendirme faaliyetlerinin (seminer, konferans, rehber öğretmenlerin bilgilendirilmesi) arttırılarak devam etmesi yönünde görüş birliğine varılmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız