SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Torba Yasa Hak Kaybettirdi"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:06:15
A- A+ PAYLAŞ

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi’nin kongresi başladı. Pazar günü yapılacak başkanlık seçiminde iki adayın yarışacağı belirtildi. 

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi binasında yapılan kongrede 2001-2013 yılları arasındaki çalışmalar hakkında bilgi veren Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, torba yasasının mesleklerine verdiği zararı da dile getirdi. Oda faaliyetleri hakkında bilgi veren Çiçek, “2 Ağustos 2013 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren 6495 sayılı torba yasasında yapılan düzenleme ile üyelerimiz üzerinde özlük haklarının korunması görevini pasifleştirme yanında hak kayıpları da yaşanmıştır” dedi.

Zirai ilaç bayilerinin pazar günleri tatil uygulaması için anket çalışması sonucunda büyük çoğunluğun pazar günü tatil yapma talepleri doğrultusunda 3 Kasım 2013 tarihinden itibaren uygulamanın başlatıldığını dile getiren Fevzi Çiçek, kurum ve kuruluşlar ile koordineli olarak çalışmaları sürdürdüklerini vurguladı.

TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, kendisinin 5 dönem, 10 yıldır başkanlık görevi yaptığını ifade edip, tekrar aday olacağını söyledi.

29 Aralık Pazar günü oda binasında gerçekleştirilecek olan seçimde şu anki başkan Fevzi Çiçek ile Ahmet Turan Aydoğan’ın yarışacakları kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız