SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacı Operasyonları

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:26:25
Torbacı Operasyonları
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi tarafından sokakta uyuşturucu satanlara yönelik olarak operayonlarda, uyuşturucu madde ile uyarıcı hap ele geçirildiği bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde sokak satıcılığı yöntemleri ile uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik     11 Haziran 2015 ile 15 Haziran 2015 tarihleri arasında yapılan çalışmalar kapsamında;

OLAY-1: Durumundan şüphelenilen 2 şüpheli şahsın sevk ve idarelerinde bulunan araçta yapılan arama neticesinde 4 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilerek şahıslar gözaltına alınmıştır.

OLAY-2: Durumundan şüphelenilen 1 şüpheli şahsın yapılan üst aramasında 8 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

OLAY-3: Durumundan şüphelenilen 2 şüpheli şahsın yapılan üst aramasında 8 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

OLAY-4: Uyuşturucu madde sattıkları değerlendirilen 3 şüphelinin bulunduğu alana yapılan operasyonda şahısların yapılan üst araması ve bulundukları alanda yapılan kontrollerde satışa hazır vaziyette 13 paket halinde 38 gram toz esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şahıslar yakalanarak gözaltına alınmıştır.

OLAY-5: Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalanan 1 şüpheliden 192 adet ecstasy hap ele geçirilerek şahıs gözaltına alınmıştır. Şahsın alınan arama kararına istinaden ikametinde yapılan arama neticesinde 2 kök kenevir bitkisi ile 2 kök haşhaş bitkisi ele geçirilmiştir.

Yapılan çalışmalar sonucunda 5 ayrı yakalamada 9 şüpheli şahıstan toplam; 192 adet ecstasy hap, 58 gram esrar maddesi, 2 kök kenevir bitkisi ve 2 kök haşhaş bitkisi ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında yapılan yasal işlem sonucunda, 1 şüpheli şahıs tutuklanmıştır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız