SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacı Operasyonunda 11 Tutuklama

0
Güncellendi - 2019-04-20 01:29:34
Torbacı Operasyonunda 11 Tutuklama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkezli 5 ilde ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 11 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Malatya, Hakkari, Konya, Gaziantep ve Van’da ‘torbacı’ olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 16 Nisan’da eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 12 şüpheli gözaltına alınarak, Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 12 şüphelinden 11’i ‘uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak’ suçundan tutuklanırken, 1 şüpheli ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Operasyon kapsamında şüphelilere ait ikamet ve işyerlerinde yapılan aramada satışa hazır 32,28 gram metamfetamin maddesi, 128 adet uyuşturucu madde etkisi doğuran sentetik ecza, 27 adet ecstasy hap, 1 adet pompalı tüfek, 2 adet şarjör ve bu tüfeğe ait 3 adet fişek ele geçirildi.

Operasyonda, Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından ‘uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan 21 şüpheliye ise yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Hakan (4 yıl önce)
    Katılıyorum mucelli cd hasan varol ilk okul emeksiz orada cok denk geldim dersaneye giderken cekinmeden korkmadan satıyorlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Tr (4 yıl önce)
    Arayacak vatandaşlık görevini yapacaksın yada şikayetçi olacaksın ora dolu bura dolu yazmayacaksın polis gelse beni karıştırma diyosun ama lafa geldimi herkes konuşuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)Tr isimli kullanıcı yorumuna
    Kimi kime şikayet edeceksin ? Bu üslup da ki birine mi ? Hayt-huyt.....
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    yarım yamalak oradan buradan kopyala yapıştır haberciliği bırakında doğru düzgün anlatın ne olmuş ne bitmiş kim yapmış ne yapmış
    0
    0
    Yanıtla
  • senkron (4 yıl önce)
    Mücelli caddesi ve ara sokakları torbacı dolu bilmeyen yok polis bu gibi yerlerde kendini gösterse kimse gelmez esnaf olarak bıktık hergün olay kavga kafası güzel dolanan serseriler acil bir çare bulunsun artık
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya44 (4 yıl önce)
    Fahri kayahan ın arka tarafındaki harabelere kimin girip çıktığı belli değil,ev sahibi de olsa tamamen yıkmalı ya da harabe bırakmasına müsade edilmemeli
    0
    0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (4 yıl önce)
    Ben de Senarist kardeşimizin dediği gibi söylemek istiyordum. Eskiden büyükler çocuklara "sakın bir yanlış yapma gazeteye çıkarsın" derlerdi. Şimdi olayda yakalananın yüzü kapalı, isimleri yazılmıyor. Halbuki Malatya küçük bir yer. Belki resmini görürsek tanırız. Bu adamları çevremizde görürsek ona göre davranırız. Milleti ona göre uyarırız. Veya bu adamlar TOPLUMA deşifre olduktan sonra bir daha orada yaşayamazlar. Bari arkadaşımızın söylediği gibi suçları kesinleştikten sonra, ya da suçları kanıtlandıktan sonra isimleri ve resimleri yayınlansın. Bu gazetecilerden önce kanun yapıcılardan isteğimiz. Adam toplum içinde edendi efendi geziyor, ardından da her türlü pisliği işliyor. Toplum için potansiyel tehlike olan bu kişileri toplum da bilsin. Bu konuda halk da basınına sahip çıksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Reşit (4 yıl önce)
    Buradan yetkililere duyuruyorum, Yolda, ara sokaklardan geçerken adamlar su-simit satar gibi davranıyorlar. Mücelli Cadddesi ve onun ara sokakları muhakkak kontrol edilsin lütfen. Polis teşkilatını kutluyorum, umarım caydırıcı cezalar verilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    Herzaman söylüyorum, Malatyada türkiyede gerçekleşenlerin en büyüğü şeklinde huzur operasyonları yapılmalı. Zehir tacirlerine göz açtirilmamalı. Ayrıca okul önlerinde dolaşan ipsiz sapsızlar toplanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • SenarisT (4 yıl önce)
    Abi kim bunlar?? Önceden isim Soyisim baş harfleri yazilirdi şimdi sarı Çizmeli mehmet aga! (Masumiyet karinesi ) Madem habercilik yapıyorsunuz davaları takip edin şu tarihte yakalanıp tutuklananların suçu kesinlesmisse ismini soyismini yazın. Bu ne böyle bizde kim ne yapiyor bilelim.? O akp binasının önünde polislerimize kurşun sıkan hadsiz kim ? Durumu ne oldu ? Devamı yok. Hani diyoruz ya Osmanlı torunuyuz o zaman ki donemde papucu dama atilirdi. Herkes kimin ne olduğunu bilirdi. Şimdi herkes sokakta kral. Emniyet arşivinde bilmem kaç suça karışmış. Malatyayi bu hale getiren milletteki utanma duygusu yerine gurur abidesine dönüştürmesi sebep oluyor. Daha yazardım neyse..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan ulu (4 yıl önce)
    Malatya emniyetine teşekkürler ama Malatyada emniyet daha çok çalışmalı bence Malatya çok göç alıyor ve çok karışık
    %100
    %0
    Yanıtla
  • MALATYALI ROJDA (4 yıl önce)
    Allah hepinizin belasını versin insallah ,milletin çoluk çocuğunu zehirleyenler gün yüzü görmezler umarım.Polisimize teşekkürler ellerine sağlık
    0
    0
    Yanıtla