SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacıdan Tehdit!

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:00:21
Torbacıdan Tehdit!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sokakta esrar satışı yapan şahıslara yönelik operasyon dahilinde adliyeye çıkarılan 11 şüpheliden biri, kendilerini görüntüleyen gazetecilere poşet fırlattı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’nin 250 polisle torbacı olarak bilinen sokak satıcılarına yönelik operasyonunda gözaltına alınan 24 şüphelinin emniyetteki sorgusu tamamlandı. İlk gruptaki 13 şüphelinin adliyeye çıkarılıp 10'unun tutuklanmasının ardından, ikinci gruptaki biri kadın 11 şüpheli de sabah saatlerinde Malatya Adliyesi’ne getirildi.

Zanlılar polis araçlarından adliyeye alınırken, bazı şüpheliler kendilerini görüntüleyen gazetecileri tehdit etti. Şüpheliler arasındaki bir kişi ise, içerisinde elbise olan poşeti gazetecilerin üzerine fırlattı. Zanlılar, dışarı çıktıklarında kendilerini görüntüleyen gazetecilerle görüşeceklerini söyleyerek tehditler savurdu.

Satışa hazır vaziyette 280 adet esrar paketi ele geçirilen operasyon dahilinde savcılıktaki sorgusu tamamlanan 11 şüpheliden biri adli kontrol şartıyla serbest kalırken, 10 şüpheli tutuklanmaları istemi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Son olarak mahkemeye sevkedilen 10 kişi de tutuklanırken, operasyonun toplam tutuklu sayısı 21'e yükseldi.

BİR ESRAR OPERASYONU DAHA..

Öte yandan, polis tarafından yapılan bir başka uyuşturucu operasyonunda da 20 kilo 184 gram esrar ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince;

14/06/2013 tarihinde ilimiz Kale ilçesinde yapılan kontrollerde, kontrol noktasına gelen otobüste yapılan aramalarda M.K. isimli şahsa ait toplam 20 kilogram 184 gram uyuşturucu esrar maddesi ele geçirilmiş, şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan şüpheli M.K. isimli şahıs “TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama)” suçundan hakkında hazırlanan tahkikat evrakı ile birlikte 15/06/2013 günü adli makamlara sevk edilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız