SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Torbacı'lar Polise Çarpıldı

0
Güncellendi - 2016-05-11 00:00:19
'Torbacı'lar Polise Çarpıldı
A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aralarında "torbacı" denilen perakende uyuşturucu satıcılarının da bulunduğu 4 kişiyi, 25 kilo 270 gram esrar ile ele geçirdi. Bu şahıslarda 98 paket satışa hazır uyuşturucu da bulunduğu belirtildi.

Yapılan operasyonla ilgili Emniyet Müdürlüğü açıklaması şöyle:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince 01 – 08 Mayıs 2016 tarihleri arasında İl merkezimizde uyuşturucu madde ticareti yapan torbacı olarak tabir edilen sokak satıcıları ile İlimiz merkezine yüklü miktarda uyuşturucu madde getirmeye çalışan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

paİlimiz merkezinde 3 ayrı yakalamada 98 paket satışa hazır vaziyette esrar maddesi olmak üzere toplam 25 kilogram 270 gram uyuşturucu esrar maddesi, ele geçirilerek olaylarla ilgili 4 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs “TCK. 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan sevk edildikleri Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiş,  1 şahıs ise yasal işlemleri sonrası serbest bırakılmıştır.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

Bülten- Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız