SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torbacılara Operasyon Üstüne Operasyon

A- A+ PAYLAŞ

İKİ GÜNDE 18 ŞÜPHELİYE GÖZALTI.. Malatya'da uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen son operasyonda 9 şüpheli yakalandı. Bu arada, torbacılara yönelik olarak önceki gün gerçekleştirilen  operasyonda yakalanan 9 şüpheliden 7'si ise tutuklandı.

TORBACILARA BİR OPERASYON DAHA

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Battalgazi ilçesi Uçbağlar Mahallesi'ndeki müstakil bir evde uyuşturucu satışı yapıldığı bilgisi üzerine, harekete geçti.

Belirlenen adresi takibe alan polis, evden ilk çıkan 3 şüphelinin üzerinden 0,78 gram, ikinci çıkan 2 şüphelinin üzerinden ise 1,10 gram sentetik uyuşturucu ele geçirdi.

Daha sonra uyuşturucu satışı yapıldığı belirlenen adrese operasyon düzenleyen ekipler, evdeki 4 şüphelinin uyuşturucu kullandığını tespit etti.

Şüphelilerin üstünde ve evde yapılan aramada ise kullanıma hazır 0,86 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Gözaltına alınan 9 şüpheli, işlemleri için emniyete götürüldü.

ÖNCEKİ OPERASYONLA İLGİLİ 7 TUTUKLAMA..

Bu arada, Malatya merkezli 2 ilde "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 8'i ilk anda, 1'i de daha sonra gözaltına alınan toplam 9 şüpheliden 7'si tutuklandı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik Malatya ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 9 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 7'si çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklanırken, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince önceki gün Malatya ve İstanbul'da "torbacı" olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 9 zanlı gözaltına alınmış, aranan bir şüphelinin ise farklı bir suçtan cezaevinde olduğu belirlenmişti.

Adreslerde yapılan aramada ise bir miktar sentetik uyuşturucu, esrar, uyuşturucu madde kullanma aparatıyla 5 bin 700 lira ele geçirilmişti.

AA- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatyali (4 yıl önce)
    Saçma sapan yorum yapıyorsunuz hangi baronda 1 gram uyuşturucu var içkileri satıcı yapip cezaevine doldurdular malatyada genç kalmadi baronlar nerdeler
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı4444 (4 yıl önce)
    Yeni Emniyet Müdürümüz maşallah hayırlı geldi. İnşallah Malatyamızdaki asayiş boşluğunu, iti kopuğu, mafyatik serserileri de adam eder. Kendisinden umutluyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Malatya torbacı cenneti olmuş orduzu taştepe melekbaba basharik kernek yeşiltepe çöşnüķ ve çarmuzu heryerde içiliyor eskisi gibi her mahalleye bir karakol şart ve bekçiler in daha etkin olmasi gerekli
    0
    0
    Yanıtla
  • Behcet (4 yıl önce)
    Cok basarili bir operasyon olmus yetkililerden allah razi olsun bide su eskimalatya bir temizlense kimyasal maddelerle gencler zehirleniyor yazik gunah burdan yetkililere sesleniyoruz eskimalatyaninda temizlenmisini istiyoruz saygilar...
    0
    0
    Yanıtla