SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tören Alanında Silahlı Şahıs!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'daki Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında tören alanına yakın bir noktada şüpheli bir şahsın üzerinde yapılan aramada tabanca bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Malatya'da Hükümet Meydanı'nda yapılan Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sırasında çevrede yoğun güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, kutlama alanına yakın mesafede durumundan şüphe duyulan T.T. (47) adlı şahsı durdurarak, üst araması yaptı. Şahsın yapılan üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. T.T. isimli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

CAMİ TUVALETİNDE..
Bu arada, Mücelli Caddesi’ndeki Ethem Efendi Camii’nin tuvaletinde de tabanca bulundu. Tuvalete giren Z.S. adlı bir vatandaş, askılıktaki poşette tabanca olduğunu fark edince, polisi aradı. Olay yerine gelen polis, naylon poşetteki 1 adet tabanca ve 8 mermiye el koydu. Soruşturma sürüyor.

Öte yandan, Ankara Savcılığı’nın talimatı üzerine başlatılan bir operasyon doğrultusunda Doğanşehir Karşıyaka Mahallesi’nde 38 yaşındaki M.Ç. adlı şahsa ait evde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ile 19 adet mermi bulunduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız