SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tören Alanındaki Sabıkalılar Farkedilince..

A- A+ PAYLAŞ

Bakanın da katılacağı temel atma töreni öncesinde polisler, 2 sabıkalı yankesiciyi farkedince, hareketli dakikalar yaşandı.. Bu şahıslardan biri elindeki ekmek bıçağıyla polisi kendisine yaklaştırmamak istedi, yakalandıktan sonra kaçmak isteyince polislere zor anlar yaşattı.

Edinilen bilgilere göre, Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç'un da katılacağı Malatya Belediyesi tarafından yaptırılacak olan alt geçit projesi temel atma töreni öncesinde tedbir alan polis ekipleri, açılış alanındaki vatandaşlara yönelik yapılacak yankesiciliklere karşı önlem aldı. Polis, çalışmalar sırasında önceden hırsızlık ve yankesicilikten sabıkası bulunan T.B. ve F.T. adlı kişileri fark etti. 2 şahıs, kendilerini takip eden polislerden kalabalık arasına girerek, kaçmaya çalıştı.
İnönü Caddesi Dörtyol mevkiinde kıstırılan şahıslardan F.T., polis ekiplerince yakalanırken, eline ekmek bıçağı alan T.B. ise, emniyet güçlerine teslim olmayarak, kendisine kimseyi yaklaştırmadı. Olay yerine istenen takviye ekibin ellerindeki sopalarla gelmesi üzerine T.B., kısa sürede etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Yakalandıktan sonra ekip otosuna götürülmeye çalışılırken T.B., bir anda polislerin elinden kurtularak kaçmaya çalıştı. T.B., peşine düşen 5 polisin müdahalesiyle tekrar yakalanarak, zorla ekip otosuna bindirildi.

Her 2 şahıs, daha sonra Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyet görevlilerinin üst araması yaptığı zanlıların üzerinde 20 adet uyuşturucu hap çıktığı, daha önceden yankesicilik ve hırsızlıktan dolayı sabıkalı olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız