SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Törende Protesto!

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:58:16
Törende Protesto!
A- A+ PAYLAŞ
Tıp Bayramı dolayısıyla İnönü Üniversitesi kampusundeki Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen resmi törene, kurum amirlerini vekaleten temsil etmek üzere gelen iki görevlinin protestoları damgasını vurdu.
 
Törenin ilk bölümünde Vali Ulvi Saran'a vekaleten Vali Yardımcısı Şükrü Özcan, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a vekaleten de Belediye Başkan Yardımcı Vekili ve Emlak İşleri Müdürü Abuzer Kabakaş diğer protokol mensuplarıyla birlikte yerlerini aldılar. Ancak, sunumda kendilerinden bahsedilmeyen, daha sonra konuşan Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Eroğlu'nun da anmadığı Vali Yardımcısı Özcan ile Belediye Başkan Yardımcı Vekili Kabakaş, bundan sonra protokoldaki koltuklarını ve sonra da salonu terkettiler. Rektör ve Tıp Fakültesi dekanının konuşmasını dinlemeyen, törenin geri kalan bölümüne de katılmayan İki temsilcinin bu tavırları ilgi ve hayretle izlendi.
 
Vali Yardımcısı Özcan ile Belediye Başkan Yardımcı Vekili Kabakaş'ın boşalttıkları koltukları ise Tabip Odası Başkanı Dr. Mustafa Eroğlu ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk doldurdular.
 
FOTOĞRAFLAR: Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcı Vekili protokolda otururken, ikinci fotoğrafta yoklar..(Burhan KARADUMAN-İHA)
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız