SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Töreni Sadeleştirdik'

A- A+ PAYLAŞ

10 Nisan Polis Günü dolayısıyla Atatürk Anıtı önünde tören düzenlendi.

Anıt önündeki törene, Vali Yardımcısı Sezer Işıktaş, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksekokulu Müdürü İbrahim Azcan, Başsavcı Ali Ceyhun Ceylan, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile polisler katıldı.

Atatürk Anıtı'na,Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü İbrahim Azcan ve Emniyet Mensupları Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ömer Terkin'in çelenk sunmasından sonra saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri zeybek oyunu oynadı.

Bu yılki kutlamalarda tören geçişi yapılmazken, konuyla ilgili soruyu cevaplayan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Töreni sadeleştirdik ve bu yıl tören geçişi programa konulmadı. Belki, sonu sıfır ve 5 ile biten yıllarda yapılabilir" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız