SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Törenle Teslim Edildi

A- A+ PAYLAŞ
 
Darende'de tarım gelirlerinin artırılması için ilçe Ziraat Odası tarafından alınan traktör, çiftçilere teslim etti. 
 
Traktörün teslimi için düzenlenen törene Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş, Darende Belediye Başkan vekili Mehmet Karcı, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya,  Ziraat Odası Bölge Birliği yönetim kurulu üyesi Bekir Şinasi Özdemir, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ali Bulut, Akçadağ, Ziraat Odası Başkanı Arif Abusoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Fevzi Çiçek ve yönetim kurulu üyeleri ile çiftçiler katıldı. 
 
Alınan traktörün çiftçilerin hizmetine sunulacağını belirten Ziraat Odası Başkanı Vedat Ali Kaya yaptığı konuşmada, "Maliyeti 63 bin TL olan traktörü çiftçilerimizin hizmetine sunacağız. Bu güne kadar çeşitli makineler aldık. Taş toplama makinesi, balye makinesi, biçer bağlar makinesi, pünematik mıkzer makınesi aldık. Ama bunları kullanmak için traktörümüz yoktu. Traktörümüz olmadığından dolayı bir türlü makinelerde başarı sağlayamadık. Bugün ise traktör aldık çiftçilerimizin hizmetine sunuyoruz. Yardımlarından dolayı İl özel idareye, İl genel meclisine, ilçe belediye başkanıma, İlçe kaymakamıma desteklerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. 
 
Kaymakam Aktaş ise, "İlçemizdeki tarımda sağlanan gelirin artması anlamında bu alınan traktörün faydalı olacağına inanıyorum. İl özel idareye ve il genel meclis başkanına ve Darendeli il genel meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
 
Darende Ziraat Odası tarafından tören sonunda  Kaymakam Aktaş'a, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'ya, Darende İl Genel Meclisi üyelerine, Darende Belediye başkanına ve İlçe tarım müdürüne desteklerinden dolayı birer plaket verildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız