SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Toroğlu YMS Maçı Hakemine Dikkat Çekti

0
Güncellendi - 2019-08-18 17:58:57
Toroğlu YMS Maçı Hakemine Dikkat Çekti
A- A+ PAYLAŞ

A Spor TV'nin 'Takım Oyunu' programının yorumcularından eski hakem Erman Toroğlu, programın Cuma gecesi yayınlanan bölümünde, Pazar gecesi Malatya'da oynanacak olan Yeni Malatyaspor- Medipol Başakşehir maçının hakemi Hüseyin Göçek'e dikkat çekti ve gözünün- kulağının bu maçta olacağını söyledi.

Toroğlu, program sırasında yaptığı yorumda, Süper Ligde geçen sezon çok önemli hatalar yapan Bülent Yıldırım ve Serkan Çınar'ın, 2019- 2020 Üst Klasman Hakem listesinin dışında bırakılmalarını olumlu karşılarken, çok büyük hatalar yapan ve geçen sezon çok tartışılan hakem Hüseyin Göçek'in ise üst klasmanda yeralmasına yönelik tepkisini dile getirdi.

Toroğlu, klasman düşürülmeyen Hüseyin Göçek'le ilgili tepkisini belirtmesinden sonra, bu hakem nedeniyle gözünün-kulağının Pazar gecesi oynanacak Yeni Malatyaspor- M.Başakşehir maçında olacağı uyarısıyla hakeme ilişkin kuşkusunu ifade etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Metoo (4 yıl önce)
    Gozu kulagi olsa da adamlar bildigini okuyacak..ust akil neye karar vermisse o yonde ilerleyecek hersey..sampiyon da belli duseceklerde..hic adil bir ligimiz yok o kadar emek para zaman alin teri usttekilerin kararlarina gore bosa gidiyor..bu lig oynanmasa daha iyi bence..herkesin hakki yeniyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • ATEŞ 44 (4 yıl önce)
    Fikstüre ve hakemlere bakınca bu sene Malatya mi kurban edilecek acaba diye düşünmüyor değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Varda da Fırat Aydınus var.Geçen seneki Malatya'daki maçta Başakşehire uydurduktan penaltı çalmıştı.İşimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Toro glu dogru soyluyor bu hakeme dikkat Etmek.gerekiyor malatya bu maci cok Zor kazanir
    0
    0
    Yanıtla