SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torpil Kavgasında 23 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:03:13
Torpil Kavgasında 23 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Adana'da çocuklar arasında torpil atma meselesi yüzünden çıkan ve 23 kişinin yaralandığı kavga ile ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı. 

Yüreğir ilçesine bağlı Başak Mahallesi, Çukurova Caddesi üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, bayram nedeniyle çocuklar torpil atarak eğlendiği sırada caddede yürüyen bir başta çocuğun üzerine torpil geldi. Çocuklar arasında çıkan kavga nedeniyle cadde bir anda savaş alanına döndü. Pompalı tüfeği alan iki aile sokağa çıkıp birbirine ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucunda iki aileden ve caddeden geçen Bakır Akdağ, Ahmet Daşçı, Ali Yüksel, Ali Demir, Mahmut Çiftçi, Halil Demirtaş, Abdurrahman Kılıç, Havaş Yüksel, Ahmet Çalkam, İmam Bakır Budan, Şahin Çalkam, İsmail Beyazkuş, Fethi Kılıç, İbrahim Gür, Ahmet Akdağ, Hacı Akdağ, Fadıl Demirel, Fuat Demircan, Mehmet Fırat Acet, Mustafa Çiftçi, Kasım Akdağ, Mehmet Demir, Mehmet Çakar isimli 23 kişi yaralandı.

Helikopter ile özel harekat, çevik kuvvet, terörle mücadele şube müdürlüğü ekiplerine bağlı polislerin mahalleye operasyon düzenledi. Polis, mahallede geniş güvenlik önlemleri alarak ailelerin karşı karşıya gelmesini engelledi. Operasyonun ardından yapılan çalışmalar neticesinde, şüpheli Samet E, Şehmus E., Süleyman E.,Emin E., Mehmet E. ve Abuzer E. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız