SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torun Yatırım İçin Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Tat firmasının Malatya'ya yatırım yapması için davet edilen Tat Genel Müdürü Güçlü Toker, Vali Ulvi Saran'ı ziyaret etti.

Vali Ulvi Saran'ı makamında ziyaret eden Tat Genel Müdürü Güçlü Toker, "GAP bölgesinde yatırımlarımız var. Malatya'ya da yatırım yapılması için sayın valimiz görüş istedi. Ben de buraya geldim. Sayın valimize yaptığımız işler hakkında bilgi sundum. Vali bey'le birlikte iş geliştirirsek iyi olacak. Konu hakkında biraz daha çalışma yapacağız. Daha sık olarak buraya gelmeyi düşünüyoruz" dedi.

Vali Saran ise "Tarım ve tarım endüstrisi alanında faaliyet gösteren Tat Konserve'nin genel müdürü Güçlü Toker ilimizde. Aynı zamanda rahmetli devlet adamımız İsmet İnönü'nün torunudur. Kendisini Malatya'ya davet ettik. GAP'ta yatırımları var. Malatya'da da neler yapabilirler diye fikir alış verişi için davet ettik. Geniş kapsamlı olarak Malatya ekonomisinin tarıma dayalı ürünleri konusunda neler yapılabilir diye görüşüyoruz. Konserveciliğin yanı sıra hayvancılık ve tarımın diğer konularında da faaliyet gösteriyorlar. Hemşehrimiz sayılır. Malatya'da doğmazsa bile, dedesinin memleketinde Malatya'ya birşeyler kazandırabilmek için kendisiyle fikir alış verişinde bunuyoruz. Potansiyel alanları konuşuyor ve tartışıyoruz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız