SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Torununun Torununu Gördü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da torununun torununu gören yaşlı kadın, sağlığını doğal ürünlere borçlu olduğunu belirtti.

Yeşilyurt ilçesinde oturan Hanım Çolak isimli kadının 4'ü kız 7'si erkek 11 çocuğu ve 50 torunu bulunuyor. Nüfus cüzdanında 81 yaşında görünmesine rağmen yaşının 90'a yakın olduğu belirtildi. Hanım Çolak'ın çocuklarından Yunus Çolak, "Annem gelinleri tarafından sevilen ve kimseyi kırmayan bir insan. 11 çocuğu ve 50 torunu bulunuyor. Nüfus cüzdanında 81 yaşında görünüyor, ancak nüfusa geç kaydı yapıldığından 90 yaşına yakın yaşı var" dedi.

Annesi Hanım Çolak'ın, kendi torunu olan Hayrünissa Çolak isimli 5 yaşındaki çocuk ile torununun torununu gördüğünü söyleyen Yunus Çolak, "Annem doğal besin ile beslenir ve sağlığını doğal besinlere borçlu" diye konuştu.

Torununun torununu gören Hanım Çolak, şikayetinin sadece diz ağrısı olduğunu belirterek, "Sağlığımı doğal yiyeceklere ve süt ve süt ürünlerine borçluyum" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız