SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Başhekimliğine Atama

A- A+ PAYLAŞ

2 yıllık görev süresi dolan Doç.Dr. Mutlu Meydanlı'nın yerine, 18 Ağustos'tan geçerli olmak üzere, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Ana Bilim Dalı öğretim üyelerinden Doç.Dr. Murat Cem Miman atandı.

Atama kararı, 17 Ağustos günü İnönü Üniversitesi'nin resmi internet sitesinde duyuruldu.

Atamaya ilişkin olarak, üniversitenin resmi sitesinde yer alan açıklama şöyle:

"Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimliğine görev süresi dolan Doç. Dr. Mutlu MEYDANLI’nın yerine 18.08.2006 tarihi itibariyle Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Cem MİMAN atanmıştır.

Not: Yeni Başhekimi kutlama ziyaretlerinde misafirlerin çiçek getirmemesi, arzu ederlerse Üniversitemiz öğrencilerine burs amacıyla kullanmak üzere İnönü Üniversitesi Vakfının aşağıda belirtilen hesap numaralarına bağışta bulunmaları rica olunur.

1-) Ziraat Bankası Kampus Şubesi : 12630158 nolu hesap
2-) Yapı Kredi Bankası: 1131088-7 nolu hesap
3-) Halk Bankası: 16000109 nolu hesap
4-) Vakıflar Bankası: 2002325 nolu hesap

Özgeçmiş

Doç. Dr. Murat Cem MİMAN

Doğum Yeri ve Yılı: Ankara - 1968
Fakülte ve Mezuniyet Yılı: Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi - 1992
Yabancı Diller: İngilizce, Fransızca
Medeni Durum: Evli, 2 çocuk

Görevleri:
•Ar.Gör. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi 1992-1997
•Uz.Dr. Suşehri Devlet Hastanesi, Sivas 1997-1999
•Yard.Doç. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 1999-2004
•Doç. İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 2004-halen

Yabancı Ülkelerde Eğitim:
•Kasım 2001 (3 hafta) Service d'Oto-Rhino-Laryngology et Chirurgie Cervico-Faciale Hôpital Nord, Centre Hospitalier Régional et Universitaire de Marseille, Fransa
•2002 (6 ay); Vanderbilt University Medical Center, Department of Otolaryngology and Communication Sciences, Allergy Sinus Asthma Program, Nashville-TN, ABD
•Ekim 2003 (1 hafta) Allergon, Centro Per La Diagnosi e La Terapia Della Malattie Allergiche Castellamare di Stabia, Napoli, İtalya

Klinik ve Araştırma İlgi Alanları: Rinoloji-Alerji, Fonksiyonel ve Kozmetik Nazal Cerrahi, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Akustik Rinometri-Rinomanometri.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız