SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Çalışanları Dernek Kurdu

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanlarının dernek kurdukları bildirildi.

Derneğin başkanlığına Taner Yiğit'in getirildiği belirtilirken, dernekten yapılan açıklama şöyle:

"Turgut Özal Tıp Merkezi çalışanları olarak hastanemizde bugüne kadar gerçekleştirilemeyen anlamlı ve sosyal bir adım olan derneğimizi kurmuş bulunuyoruz.İlimiz ve ülkemiz için önemli bir sağlık kurumu olan merkezimiz ve tüm mesai arkadaşlarımızla birlikteliği sağlayabilmek ve hastanemiz çalışanların iş performanslarını artıracak etkinliklerde bulunarak Malatya halkına daha verimli bir hizmet verebilmek adına bir aradayız.

Dernek kurmak çok kolay fakat asıl önemli olan bundan sonraki zorlu süreçte iyi ve uyumlu bir ekip oluşturarak tüm çalışanların desteği ile faliyetlerimizi sürdürmek olacaktır.

Faaliyetlerimizin temel noktası hiç kuşkusuz insan eksenidir.Dernek hem kaynak sağlayan hem talep eden konumdadır.Bu yüzden bizler için öncelikli güvenilirlik ,şeffaflık ve çözüm noktasında olmaktır.

Derneğimiz personellerinin birlik beraberliğini ,sosyal faliyetlerin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesini sağlamak ve mesai arkadaşlarımızın mutlu ve acılı günlerinde yanlarında olabilmek tüm sorun ve önerileri ilgili makam ve merciler nezdinde teşebbüste bulunup çözüme kavuşturmak amacıyla kurulmuştur.

Mesai arkadaşlarımızı bu birlikteliğe destek vermeleri için bir arada olmaya davet ediyoruz.

TURGUT ÖZAL TIP MERKEZİ ÇALIŞANLARI DERNEĞİ YÖNETİM KURULU

Dernek Başkanı:TANER YİĞİT
Dernek Bşk.Yrd.:FATOŞ DOĞAN
Dernek basın sözcüsü:Meryem DİKENLİ
Dernek Genel Sekreteri:Nejla SEZEN
Yönetim kurulu üyesi:MEHMET ŞAHİN"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız