SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Önünde Kaza: 12 Yaralı

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi (TÖTM) civarında iki otonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı. İldeki diğer kazalarda ise 8 kişinin yaralandığı bildirildi.

12 YARALI..
Malatya'da iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 12 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya-Elazığ karayolunun 8. kilometresi Turgut Özal Tıp Merkezi mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Davut Türkoğlu yönetimindeki 44 DT 240 plakalı otomobil ile Atilla Mumcu idaresindeki 06 BH 9452 plakalı Dublo marka araç dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda çarpıştı. Kazada araç sürücüleri Atilla Mumcu ve Davut Türkoğlu ile araçlarda bulunan Şevket Tunay, Enver Benli, Orhan Özdil, Gülşen Çatman, Nihat Yüksel, Seher Türkoğlu, Ahmet Özdemir, Oral Özdemir, Sevgi Özdil ve Tolga Özdil yaralandı. Kaza yerine çok yakın olan Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

MOTOSİKLET KAZASI..
TOKİ konutları mevkiinde de fırında çalışanların ekmek servisinde kullandıkları 2 motosikletin çarpışması sonucunda Fuat Bilkay (24), Fatih Akarsu (22) ve Oğuzhan Çetin (14) yaralandılar.

Olay yerine giden ambulansla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.(Fotoğraf bu kazanın yaralılarından)

DİĞER KAZALAR..
Çevreyolu Adliye kavşağında 52 yaşındaki M.Ç. yönetimindeki 63 LN..plakalı otoyla giderken, kavşakta kırmızı ışıkta beklemekte olan 35 yaşındaki Ş.A. yönetimindeki 60 TR..plakalı araca arkadan çarptı. Bu araç da önünde bulunan 46 yaşındaki İ.A.’ya ait 27 EZ..plakalı araca, o aracın da 32 yaşındaki Ş.A. yönetiminde bulunan 32 yaşındaki Ş.A. yönetimindeki araca çarptı. Zincirleme kazada İ.A.’ya ait otoda bulunan 40 yaşındaki Z.A. adlı bayan yaralandı.

Aslantepe Mahallesi Göztepe Mahallesi’nde 22.00 sıralarında 30 yaşındaki A.G. yönetiminde bulunan 44 FE..plakalı oto, yol kenarındaki mıcıra kapılıp takla attı. Kazada otodakilerden 26 yaşındaki C.A. yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Şifa Mahallesi Eski Terminal Caddesi’nde 34 yaşındaki M.S. yönetimindeki 44 FU..plakalı otonun çarptığı 69 yaşındaki yaya G.D. adlı kadın yaralandı.

Mehmet Buyruk Caddesi’nde de 35 yaşındaki S.Ç.’nin yönetimindeki 44 EF.. plakalı oto ile 28 yaşındaki bayan sürücü B.K. yönetiminde bulunan 44 KT..plakalı oto çarpıştı. İlk araçta bulunan 30 yaşındaki M.Ç. adlı bayan başını cama çarpıp yaralandı.

Çevreyolu’nda 02.00 sıralarında 21 yaşındaki K.Y. yönetimindeki 44 ES..plakalı otoyla giderken direksiyon hakimiyetini kaybedip orta refüje çarptı. Kazada araçta bulunan 20 yaşındaki B.Y.’nin yaralandığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız