SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM Önünde Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi önünde kamyonun çarptığı 63 yaşındaki şahıs yaşamını yitirirken, sürücü gözaltına alındı.

Kaza, saat 21.10 sıralarında Malatya- Elazığ karayolu TÖTM önünde meydana geldi. 35 yaşındaki M.Z.K., yönetiminde bulunan 23..998 plakalı kamyon ile Elazığ yönüne giderken, yolun karşısına geçmek isteyen G.Y.’ye çarptıb 63 yaşındaki G.Y., kaza yerinde yaşamını yitirdi.

DİĞER KAZALAR..
Mehmet Buyruk Caddesi’nde 34 yaşındaki D.Ç.A. adlı bayanın yönetiminde bulunan 44..900 plakalı otonun çarptığı 7 yaşındaki yaya V.G. yaralandı.

Başharık Mahallesi’nde 24 yaşındaki F.Ş. yönetiminde bulunan 44..783 plakalı araç, 4 yaşındaki M.B.’ye çarparak yaralanmasına yol açtı.

Malatya’dan Dilek yöne gitmekte olan 37 yaşındaki M.Ö. yönetiminde bulunan otomobil, kasaba yakınında 18 yaşındaki T.Y.’ye çarptı ve yaralanmasına neden oldu.

Malatya yönüne gelmekte olan 35 yaşındaki T.A. yönetiminde bulunan 44..296 plakalı kamyonet, Erkenek beldesi Karanlıkdere mevkiinde şarampola yuvarlandı. Kazada sürücü ile araçta bulunan 38 yaşındaki S.E. yaralandılar.

Malatya- Elazığ yolu 6. kilometrede 39 yaşındaki M.M. yönetiminde bulunan 34..6806 plakalı oto ile Malatya yönüne gelirken, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu önünde gitmekte olan 34 yaşındaki Y.G. yönetiminde bulunan 23..1692 plakalı kamyona arkadan çarptı. Otoda bulunan 40 yaşındaki G.Ö., 66 yaşındaki B.Ö. ile iki aracın sürücüsü yaralandılar.

Darende İlçesi Ayvalı beldesinde 33 yaşındaki H.Ö. yönetimindeki 46..766 plakalı motosiklet ile karşı yönden gelen 33 yaşındaki F.K. yönetimindeki plakasız motosiklet çarpıştı. Kazada sürücülerin yanı sıra ikinci motosiklette bulunan H.D. yaralanarak hastaneye kaldırıldılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız