SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'de Hasta Çocuklara Moral

0
Güncellendi - 2016-05-25 01:36:32
TÖTM'de Hasta Çocuklara Moral
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “Biz de Varız Yanınızdayız” etkinliğinin ikincisi gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili olarak Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Fakültesi’nde tedavi görmekte olan lösemili çocuklara ve ailelerine moral desteği sağlamak amacıyla ilki geçen yıl düzenlenen etkinliğin bu yıl ikincisinin düzenlendiği belirtildi.

Etkinlik kapsamında, Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Tiyatrosu tarafından,  İnönü Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde “AK MASAL KARA MASAL” isimli tiyatro oyununun sergilendiği ifade edildi.

Tiyatro oyununu, Turgut Özal Tıp Merkezinde tedavi görmekte olan çocuklar ve ailelerinin yanısıra İnönü Üniversitesi öğrencileri de izledi. Tiyatro oyunu sonunda ise, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır tarafından gönderilen pijama takımları ile çeşitli hediyeler çocuklara dağıtıldı.

Tiyatro oyununu izleyen çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, aileleri ise bu tür etkinlikler sayesinde moral ve motivasyon desteği aldıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ve etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ettiklerini belirttiler.

Bülten

c4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız