SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'de Özel Poliklinik..

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde oluşturulan Özel Poliklinik hizmete girdi. Bu poliklinikte muayene için öğretim üyesi tercih eden, ancak fark ücreti ödeyen hastalara hizmet verilecek.

Tıp Merkezi'ndeki polikliniğin açılış törenine; Vali Yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu, Sağlık İl Müdürü Dr. Sezai Demirel, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, öğretim üyeleri ve davetliler katıldılar.

İç dekorasyonu ve donanımı ile birlikte yaklaşık 50 bin YTL'ye malolan ve 5 muayene odası bulunan polikliniğin açılışında konuşan TÖTM Başhekimi Doç.Dr. Murat Cem Miman, "İnsan merkezli hizmeti hedef alan merkezde açtığımız bu bölümde hastalarımıza daha konforlu ve sıcak bir mekanda bekletmeden hizmet sunabileceğiz. Bu birimle, daha önce belirttiğimiz 16 hedefimizden 5'incisini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bu ay içerisinde 3 merkezimizi daha hizmete açmayı planlıyoruz. Özel Poliklinik hizmeti hafta içi saat 14.00 ile 19.00 arasında, Cumartesi günüde saat 10.00 ile 15.00 arasında verilecektir" dedi.

Rektör Prof. Dr. Hilmioğlu da yaptığı konuşmada özetle “ Açılan bu Poliklinik, insan merkezli bir hizmet anlayışının ürünüdür. Burası özel bir yer, özel bir mekan. Tıp Merkezimiz kısıtlı olanaklarına rağmen büyük başarılara imza atıyor, bu durum da merkezimize olan talebi artırıyor. Hastalarımıza daha kaliteli hizmet sunabilmemiz için yeni birimlerin açılması gerek. Bunlardan biri de 500 yataklı ek hastane binasıdır. merkezimizin yan tarafında bulunan boş arsayı bu şekilde değerlendirmemiz gerekir. Bir an önce ek hastane binasına kavuşmamız gerek” dedi.

Hilmioğlu, TÖTM'de 32. karaciğer naklinin yapıldığını hatırlatarak “Burası karaciğer nakli yapan Türkiye'deki 4-5 merkezden birisidir. Burada son derece namuslu bir hizmet veriliyor. Diğer merkezlerde 100-150 bin YTL para alınırken, burada hastanın sağlık güvencesi varsa 5 kuruş para alınmıyor. Hastanemiz, öğretim üyeleri bakımından dürüst namuslu kadrolara sahiptir. Diğer merkezlerde astronomik rakamlarda verilen tedavi hizmetleri merkezimizde neredeyse ücretsiz olarak gerçekleştiriyor. Bütün amacımız çağdaş hekimlik hizmetlerini insan onuruna yakışır şekilde yerine getirmektir.” dedi.

Yapılan konuşmalardan sonra birimin açılışı Vali yardımcısı Orhan Çiftçi, Belediye Başkan yardımcısı Yusuf İzzetin Cengiz ve Rektör Hilmioğlu’nun beraberce kurdelayı kesmeleriyle yapıldı.

Hizmete giren özel poliklinikte; profesör, doçent ya da yardımcı doçent ünvanlı öğretim üyelerini hekim olarak tercih eden hastalara bakılacağı, ücretlendirmenin, eğer hasta resmi güvenceli hastaysa 125 YTL, ücretli hasta ise 125 YTL+ 15.5 YTL olarak yapılacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız