SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'den Kampanyaya Destek

A- A+ PAYLAŞ
"Bir Kapak Bin Özgürlük" kampanyası kapsamında daha çok kapak toplanması için çalışmalar sürüyor. Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi ile Gençlik Meclisi tarafından başlatılan kampanyaya, Turgut Özal Tıp Merkezi'nden de destek geldi. Tıp merkezine kapakları toplamak için kutuların bırakıldığı bildirildi. Tıp merkezinin girişindeki Destek Masası birimine bırakılan kutularla, personel ile hasta yakınlarından katkı bekleniyor. 
 
Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Eyüp Dağdeviren , kampanya ile ilgili olarak bilgiler verdi. Engelliler Merkezi adına konuşan Vahap Canpolat katkılarından dolayı hastane çalışanlarına teşekkür etti.
 
Kampanyaya destek konusunda,  hastanenin diğer bölümlerinden de destek aldıklarını belirten Destek Masası Birimi sorumlusu Hanım Ayşe Yıldız,   bir kapağın bir engellinin dünyasını değiştireceğini bundan dolayı herkesin az çok demeden bu kampanyaya destek olması gerektiğini belirtti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız