SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye 13.5 Milyon Tl..

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne yeni cihaz alımı için toplam 13.5 milyon TL tutarında kaynağın aktarıldığını bildirdi.

Fındıklı, verdiği bilgide, "Turgut Özal Tıp Merkezi'nin bütün cihazları neredeyse 10-13 yıllık. Bunların modernize edilmesi gerekiyor. Bugün bölgemizde önemli bir sağlık referans merkezi haline gelmiş olan Turgut Özal Tıp Merkezi'nin mevcut cihazlarını modernize edilmesi için bir takım girişimlerde bulunduk. Devlet Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz, yapılan görüşme sonrasında Turgut Özal Tıp Merkezi'ne 2 milyon TL tutarında bir ödenek ayırdı. Devlet Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz'a teşekkür ediyoruz. Turgut
Özal Tıp Merkezi'nin Maliye Bakanlığından hasta hizmetlerinden dolayı alacağı oluşan 11.5 milyon TL tutarındaki kaynak ise direk aktarıldı. Normalde bu para, taksitler halinde ödenecekti, ancak Sayın Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek'in devreye girmesi ile ödeme toptan yapılmış oldu. Bu konuda Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek'e teşekkür ediyorum. Şu anda 13.5 milyon TL tutarında oluşan kaynak ile Turgut Özal Tıp Merkezi'ne cihaz alımı yapılacak" dedi.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nin uluslararası alanda önemli başaralar gösterdiğini belirten Fındıklı, "Ortaya çıkan başarıların devam etmesi için cihazların da standartlar üzerinde olması gerekiyor. Malatya'yı bir sağlık turizmi merkezi haline gelmesinde emekleri olan tüm hekimlerimize teşekkür ediyoruz. Hekimlerimizin daha da iyi çalışma ortamında bulunmaları için gerekli olan ihtiyaçların sağlanması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız