SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TÖTM'ye Çevre Düzenlemesi

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Tıp Merkezi'nin çevre düzenlemeleriyle ilgili proje hazırlandığı bildirildi.

Daha yeşil ve modern bir çevre için uygulanacağı belirtilen proje ile ilgili olarak üniversiteden yayınlanan bülten şöyle:

"Ülkemizin en önemli sağlık yatırımlarından birisi olan İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi yapılan çevre düzenlemeleriyle daha modern bir dış görünüme kavuşacak.

Bir süre önce Malatya Valiliğinin öncülüğünde MİAD ve Malatya Belediyesinin katkılarıyla yapılacak olan Hasta Yakınları Konukevi’nin anlaşması sağlanarak bu anlamda hasta yakınlarının yaşadıkları sıkıntıları giderecek bir projeye başlanmıştı. Bununla birlikte yapılan ücretsiz otoparkla hasta yakınlarının bir ihtiyacı daha karşılanmıştı.

Turgut Özal Tıp Merkezi çevre düzenlemesi projesi kapsamında çeşitli türlerden 2000 ağaç dikilerek başlatılan çalışmalar ile hastane etrafının daha yeşil ve modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Bu proje kapsamında hasta yakınlarının, hastaların ve hastane personelinin faydalanacağı dinlenme amaçlı kafeler, oturma grupları, kamelyalar, pergolalar ve süs havuzları yapılacaktır.

Turgut Özal Tıp Merkezi ve Araştırma Hastanesi etrafında yapılan çevre tanzimi ve peyzaj çalışması sonunda hastanenin görünümünün daha modern bir yapıya sahip olacağı hasta yakınlarının konaklama ve çevre düzeni sorununun da giderilmesi sağlanacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız